Weekendje Brugge met kids
In de stad

Weekendje Brugge met kids

Brugge, het “Venetië van het Noorden” is absoluut een unieke bestemming voor een heerlijk weekendje weg met kids. Heerlijk rondwandelen in de oude binnenstad en in de middag voor de lunch leg je je picknickkleed neer in een van de maar liefst zeven stadsparken. Het middeleeuwse centrum is indrukwekkend. Niet voor niets staat het historisch centrum van Brugge in z’n geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Voor de kids is er ontzettend veel te ontdekken en te doen in Brugge. En hoe leuk, het strand van Zeebrugge en Blankenberge zijn vlakbij. Een perfecte combinatie voor een weekendje weg de kids.

Weekendje Brugge met kids

Het open marktplein van Brugge wordt omringd door middeleeuwse gebouwen en vormt het hart van Brugge. Het symbool van Brugge is het 13e-eeuwse Belfort. Absoluut een bezoek waard. En als je de toren beklimt en op de top bent, heb je een prachtig uitzicht over de stad en als je geluk hebt zie je al het strand van Zeebrugge. Wil je even de drukte ontwijken en je onderdompelen in het locale leven? Breng dan een bezoek aan het Minnewaterpark. Een heerlijke plek om even in een gezellig barretje of restaurantje even bij te komen en wat te drinken. Na een bezoek aan het park is een rondvaart door de grachten een perfecte manier om Brugge te ontdekken.

Kindvriendelijke hotels in Brugge met kids

Wil je stad echt ontdekken, boek dan een overnachting in een kindvriendelijk hotel en maak er een onvergetelijk weekend van. Ook in Brugge zijn er een aantal hotels die beschikken over een familiekamer. Zoals bijvoorbeeld het Brugge parkhotel of het  Crowne Plaza Hotel Brugge. Het Brugge Parkhotel ligt op zo’n 10 minuten loopafstand van de Grote Markt van het middeleeuwse Brugge. Het Brugge Parkhotel ligt op slechts 1 km van het treinstation van Brugge. Het hotel beschikt over enkele luxe vierpersoonskamers. Ideaal voor gezinnen met kinderen voor een weekendje Brugge.

Familiekamer Crowne Plaza Hotel Brugge

Het Crowne Plaza Hotel Brugge ligt centraal gelegen midden in het hart van het historisch centrum van Brugge. Crowne Plaza heeft een binnenzwembad (gratis toegang), een eigen restaurant, sauna, een fitnessruimte en gratis WiFi. Vanwege de modern uitgeruste familiekamers is dit hotel erg gewild voor gezinnen met kinderen.

Boek je overnachting bij Crowne Plaza Hotel Brugge

Waarschijnlijk vind je ook leuk