Weekendje Terschelling met kids

Zeehonden spotten, wadlopen of een prachtige huifkartocht door de natuur? Op Terschelling hoef je je geen moment te vervelen. Terschelling zit vol verrassingen en er valt genoeg te zien en te beleven. Centraal gelegen in hartje Midsland ligt het welnessresort Résidence Terschelling. Hier vind je alles voor een onvergetelijk weekendje op Terschelling.

Ruime appartementen Résidence Terschelling

Het resort is voorzien van zeer ruime 2 tot 10 persoons appartementen, waardoor erg geschikt voor grote gezinnen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en voor de kinderen is er een stapelbed aanwezig. Zoek je net dat beetje extra luxe? sommige appartementen zijn uitgerust met een zonnebank en privé sauna. Een verblijf bij Résidence Terschelling is altijd inclusief gratis toegang tot het overdekte zwembad en de wellnessfaciliteiten. Bij minder mooi weer is er dus genoeg vermaak voor het hele gezin. Naast de diverse binnen activiteiten zoals poolen, een kinderspeelhoek, tafelvoetbal en tafeltennis is er in de tuin van het resort een prachtig speelschip en een air trampoline voor de kinderen.

Wat te doen op Terschelling

Dankzij de unieke ligging van het resort op Terschelling kun je te voet naar het centrum van Midsland. In dit gezellige dorpje vind je winkeltjes, supermarkten en restaurants waar je de lokale eilander producten kunt proeven. Als de zon schijnt is het heerlijk vertoeven op een van de gezellige terrasjes van Midsland. Ook het strand en het bos zijn erg dichtbij. Ga heerlijk uitwaaien aan zee of maak een fietstocht met het gezin door de duinen. De kinderen zullen zich helemaal uitleven in de prachtige natuur van Terschelling. Via Résidence Terschelling zijn er bovendien tal van leuke uitjes te boeken die een weekendje Terschelling helemaal compleet maken. Avontuurlijk blokarten, met een ribboot naar de zeehonden, een prachtige huifkartocht, wadlopen, paardrijden, of op safari door de natuurgebieden. Ook voor de allerkleinsten is er voldoende vermaak op Terschelling. Neem de kinderen mee naar de zelfpluktuin, de kinderboerderij of ga op ontdekking in het wrakkenmuseum van Formerum.