Het leukste sporthotel voor het hele gezin

Alles in dit bijzondere hotel staat in het teken van sport. De aankleding van de kamers en de aanwezigheid van allerlei sportieve faciliteiten zetten je meteen in actie. Zo is er onder andere een binnenzwembad, interactieve voetbalmuur, indoor minigolf en bowlingbaan. Mobiel uit en de kids kunnen zich heerlijk uitleven. Even 100% tijd voor elkaar! Wil je zelf relaxen? Wat dacht je van een sauna of de natuur in om te wandelen of fietsen. Houd je meer van de stad? Helmond en Eindhoven liggen vlakbij.

Wat maakt HUP een uniek sporthotel?

HUP is geen doorsnee hotel. Al bij de eerste stap die je binnen zet, wordt je overspoeld door de sportieve energie. Met faciliteiten variërend van een volledig uitgeruste fitnessruimte en sportvelden tot een bowlingbaan, klimwanden en zelfs een zwembad, zorgt HUP ervoor dat iedereen, ongeacht de leeftijd of het fitnessniveau, iets vindt dat past.

De reis naar Mierlo

Mierlo is een pittoresk stadje, en de reis ernaartoe was een belevenis op zich. Terwijl we door het prachtige Nederlandse landschap reden, groeide onze opwinding. En toen we bij HUP aankwamen, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt voor ons familieweekend.

De sportiefste hotelkamer van Nederland

Het hotel heeft verschillende familiekamers, ook voor grotere gezinnen met 3 of 4 kids is het hier volop genieten. De sportieve kamers hebben een tweepersoonsbed en afhankelijk van het type, een slaapbank of één of twee stapelbedden. De grootste familiekamer, CLUB XXL, heeft zelfs een kitchenette. De kamers hebben verder een TV, snelle WIFI en leuke sportdetails, zoals prullenbakken met basketbalnetten. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten van HUP Sport. Een sportief hotel voor het hele gezin, HUP, waar wacht je nog op!

hub sporthotel Mierlo zwembad
Sportief weekendje weg met kids

Sporthotel bezoeken met kinderen

Het sporthotel bezoeken met kinderen is een geweldige manier om een actieve vakantie te beleven met het hele gezin. Bij dit sporthotel is er voor ieder wat wils. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin, het zwembad of tijdens een potje voetbal op het sportveld. Ondertussen kunnen ouders genieten van een welverdiend moment van rust en ontspanning. Het hotel biedt ook diverse activiteiten aan voor het hele gezin, zoals fietstochten, wandelingen en outdoor sporten. Zo kunnen jullie samen de prachtige natuur ontdekken die Nederland te bieden heeft. Na een dag vol sportieve activiteiten is het heerlijk om tot rust te komen in de comfortabele accommodaties van het hotel.

Terugblik op een weekend bij HUP

Terugkijkend op ons weekend bij HUP, kan ik met zekerheid zeggen dat het een van de meest plezierige uitjes was die we als gezin hebben gehad. HUP is meer dan een hotel, het is een ervaring – een die ik iedereen aanraad die op zoek is naar een mix van sport, plezier en ontspanning.