Weekendje Scheveningen

Scheveningen is een van de meest populaire badplaatsen van Nederland, gelegen aan de Noordzeekust. Met haar lange, brede stranden, gezellige boulevard en diverse attracties en activiteiten, is Scheveningen een perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg.

Weekendje Scheveningen met kinderen

Je kunt de kinderen gerust meenemen tijdens een weekendje Scheveningen. Er valt genoeg te zien en te doen! 

Van zonnebaden en zwemmen in de zomer tot lange wandelingen langs de kust in de herfst en winter, er is altijd wel iets te doen in Scheveningen. Bovendien is de omgeving rijk aan restaurants, bars en winkels, zodat je jezelf ook na zonsondergang prima kunt vermaken.

Overnachten in Scheveningen

Natuurlijk kun je in Scheveningen heerlijk overnachten. Geen zorgen – je hoeft niet zelf eindeloos over verschillende hotelsites te zoeken. Wij hebben hier een aantal leuke hotels in Scheveningen al voor je uitgezocht.

Booking.com

Lunch, dinner & drinks in Scheveningen

Een city trip met kids is leuker als je wat relax tijd inbouwt. Waarom niet een lekker lange stop-over tijdens de lunch. Of ga ergens op een terras zitten.

Deze dagen kan het – zeker in de weekenden – vol zitten. Onze tip is reserveren. Zelf voor de lunch is dit handig om te doen. 

Op de bonnefooi rondlopen is natuurlijk leuker maar voorkom teleurstellingen. Zeker plekken die extra leuk zijn voor kinderen zit snel vol.

Tips voor trips met kids

Te gek. Je bent eindelijk op pad met de kinderen. Jullie gaan er een leuke trip van maken. Hou in je planning rekening met de interesses van kinderen.

Pak er een paar leuke dingen uit. Wat wil je echt zien & bezoeken? Laat vooral tijd over voor spontane beslissingen. Een beetje ontdekkingstijd komt het weekend zeker ten goede.

Check zeker ook even het weer. Dat kan nogal bepalend zijn. Pak je die buiten activiteit op zaterdag of toch zondag? 

Naast het weer kan het op populaire plekken vol zijn. Het komt niet zelden voor dat dat restaurantje toch net vol zit. Onze tip: reserveer. Dat voorkomt teleurstellingen.

Onze ervaring in Scheveningen

Lees hieronder onze ervaringen tijdens onze weekendjes in en rondom Scheveningen.

Kids en weekendje Scheveningen

In Scheveningen wordt veel georganiseerd. Check de UIT agenda’s van te voren. Wellicht vinden er net leuke activiteiten of events plaats. Mis dat niet!

Zorg ook altijd voor een back-up plan. Stel dat het weer tegen zit. Wellicht is zwemmen dan een top idee. Of neem je museumjaarkaart mee. Daar zijn er genoeg van in Arnhem. 

En met 2 bioscopen en een vol kinderprogramma kun je elke kind vast wel blij maken.

Weekendje Scheveningen

Rondom Scheveningen

Tijdens een weekendje Scheveningen heb je genoeg tijd om de directe regio te ontdekken. Wat kun je rondom Arnhem doen.

Hier een paar ideeën om met kinderen te gaan doen. Van actief uitje, dat leuke museum of die bijzondere plek.

En met 2 bioscopen en een vol kinderprogramma kun je elke kind vast wel blij maken.

Hier zijn onze top suggesties:

Zwemmen in de openlucht
Dierentuin
Speeltuin
Museum
Natuurgebied

Overnachten nabij Scheveningen

Wil je liever buiten de stad slapen? Goede keuze. Deze plekken zijn vaak goed bereikbaar met de auto.

Booking.com

Veel plezier in Scheveningen

Wacht niet te lang met boeken. Het jaar vliegt voorbij. Zeker in populaire weekenden of in vakanties gaan de prijzen omhoog. Dus ook daarom boek alvast je hotel (ver) vooruit. Je hebt dan je overnachting al geregeld.

Een weekendje weg met kids is onbetaalbaar. Ga er op uit. Ontdek deze heerlijke stad en geniet! Veel plezier alvast!

Vond je deze pagina interessant?
JaNee