Glamping

Ga met de kinderen een weekendje naar de glamping, een ervaring voor iedereen. Glamping is een combinatie van kamperen en luxe en biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Lees onze ervaring bij verschillende glampings.

Glamping Landgoed Wildryck Drenthe

Luxe glamping met kids in Drenthe

Kinderen vakantie, jij vakantie. Stel je voor. Een prachtige ruime glamping tent. Heerlijk culinair genieten op een landgoed met veel privacy, gelegen midden in de bossen van het Drents-Friese Wold. Kom een weekend (of langer) genieten van jouw nieuwe favoriete vakantiebestemming Landgoed ’t Wildryck. Verscholen in de bossen In het hart van Drenthe, verscholen in

Luxe glamping met kids in Drenthe Lees verder »

Wat is glamping?

Het woord glamping is een combinatie van de woorden ​​glamour en camping. Glamping is dus op een luxe manier kamperen. Waarbij je in de natuur overnacht, zoals je zou doen bij kamperen. Maar dan met alle gemakken die je bijvoorbeeld bij een hotelovernachting zou verwachten. Zoals een eigen toilet, douche en keuken in de tent.

Glamping weekend

Een glamping weekend biedt de perfecte combinatie van avontuur en luxe. Tijdens een glamping weekend overnacht je in een comfortabele tent of andere unieke accommodatie midden in de natuur, zonder in te hoeven leveren op comfort en gemak.

Van het ontdekken van prachtige wandelroutes tot het genieten van heerlijke maaltijden onder de sterrenhemel, een glamping weekend biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere vakantie.

In tegenstelling tot traditioneel kamperen, waarbij je vaak zelf je tent moet opzetten en koken op een gaspitje, zijn glamping accommodaties vaak uitgerust met luxe voorzieningen zoals een comfortabel bed, een eigen badkamer en soms zelfs een privé hot tub.

Dit maakt glamping de perfecte optie voor mensen die willen genieten van de rust en schoonheid van de natuur, zonder in te hoeven leveren op comfort. Bovendien bieden veel glamping locaties ook activiteiten zoals mountainbiken, kanoën en paardrijden, waardoor er voor iedereen iets te doen is.

Kies de juiste accommodatie

Bij glamping vakanties kan je kiezen tussen verschillende mate van luxe. Denk bijvoorbeeld aan een glamptent zoals bij de luxe camping Landgoed ’t Wildryck. Of kies voor een compleet ingerichte safaritent

Bij het kiezen van de accommodatie is het belangrijk om te kijken naar de grootte en indeling van de tent. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor het hele gezin en dat er eventueel aparte slaapruimtes zijn voor de kinderen.

Plan activiteiten

Hoewel de accommodatie misschien al veel activiteiten biedt, is het ook belangrijk om wat tijd te plannen voor activiteiten buiten de tent. Ga bijvoorbeeld wandelen, fietsen of zwemmen in de omgeving. Zo kunnen de kinderen zich vermaken terwijl jullie genieten van de natuur.

Bereid maaltijden voor

Een ander voordeel van glamping is dat je je eigen maaltijden kunt bereiden. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook een leuke manier om samen te koken en te eten. Bereid bijvoorbeeld een gezonde en lekkere picknickmand voor om mee te nemen tijdens een wandeling.

Maak herinneringen

Een weekendje glamping met kinderen biedt de perfecte kans om samen herinneringen te maken. Maak foto’s en neem souvenirs mee naar huis om deze ervaring nooit te vergeten.

Weekend glamping met kinderen

Een weekendje glamping met kinderen kan een leuke en unieke ervaring zijn voor het hele gezin. Door de juiste accommodatie te kiezen, het gezellig te maken, activiteiten te plannen en maaltijden voor te bereiden, kunnen jullie samen genieten van de natuur en quality time doorbrengen als gezin. Vergeet niet om de kinderen bij het kampeeravontuur te betrekken en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.