Over Weekendjeweg met Kids

Heb je zin in een weekendje weg? Er even tussenuit met het hele gezin? Maar geen zin om urenlang het internet af te struinen voor inspiratie? Mooi, dan ben je nu op de juiste website. Sinds 2009 verzamelen wij elke maand de leukste adressen voor een weekendje weg.

Weekendje weg met Kids Park hoge Veluwe

Het verhaal achter Weekendje weg met Kids

Wij hebben niet de ambitie om de grootste website te worden voor een weekendje weg. Maar we willen je wel de leukste adressen laten zien als je op zoek bent naar een 100% weekendje genieten met de kid(s).

WeekendjewegmetKids.nl is een familieblog van Helma, Martin, Isa (2006) en Luc (2007) van Kranenburg. Als gezin gaan we er graag af en toe op uit om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Voordat de kinderen er waren heb ik gewerkt als gids bij Holland International en als sales manager bij Oad Reizen. Na de komst van onze kinderen begon ook de zoektocht naar leuke hotels, appartementen en accommodaties die leuk zijn voor kinderen maar ook voor ouders. Zo zijn we altijd op zoek naar comfortabele familiekamers bij hotels, bijzondere locaties met een verhaal of een gezellige bed and breakfast.

Volg ons ook op Facebook (+9.500) en ontvang als eerste de leukste tips voor leuke hotels of bijzondere accommodaties.

Een voordeel bij het laten ontwikkelen van de website is dat mijn man aan de wieg heeft gestaan van de website van D-reizen en Micazu.nl. De marketing en promotie laat ik dus graag aan hem over. Elke maand bereiken we meer dan 5.000 bezoekers en dat vinden we natuurlijk enorm leuk.

Helma, Martin, Isa (2006) en Luc van Kranenburg (2007)

Weekendje weg met Kids in het AD

Weekendje weg met Kids in het AD