Over Weekendje weg met Kids

Heb je zin in een weekendje weg? Er even tussenuit met het hele gezin? Maar geen zin om urenlang het internet af te struinen voor inspiratie? Dan ben je nu op de juiste website.

Sinds 2009 schrijft Weekendjewegmetkids over leuke trips voor weekendjes weg met kinderen. Voornamelijk in Nederland of net over de grens in Belgie, Luxemburg en Duitsland. Met een enkel uitstapje naar Frankrijk, Engeland of Denemarken.

Dit familieblog heeft over de jaren heen een flinke groep vaste bezoekers en social volgers opgeleverd. Blogs met eigen verhalen wisselen wij af met reviews. Tevens schrijven wij blogs over leuke bestemmingen. 

Wij willen de leuke adressen, verrassende bestemmingen laten zien. Niet alleen voor weekendjes weg maar 1 nachtje kan natuurlijk ook. Of waarom gebruik je deze site niet voor je vakantie inspiratie.

Ons verhaal

Martin van Kranenburg is samen met zijn familie Helma, Isa en Luc de inspirator achter Weekendjewegmetkids. Als gezin gaan we er graag af en toe op uit om nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Voordat de kinderen er waren heb ik gewerkt als gids bij Holland International en als sales manager bij Oad Reizen. Na de komst van onze kinderen begon ook de zoektocht naar hotels, appartementen en accommodaties die leuk zijn voor kinderen maar ook voor ouders. 

Zo zijn we altijd op zoek naar comfortabele familiekamers bij hotels, bijzondere locaties met een verhaal of een gezellige bed and breakfast.

Vanaf 2023 is de samenwerking gestart met Jurgen ten Brummeler. Wij kennen elkaar al jaren vanuit het marketing vakgebied. Beide ondernemers, docenten/trainers en ook nog fervent reiziger. Vanuit hier is Weekendjewegmet kids in zijn volgende fase beland.

Jurgen heeft als reiziger al de halve wereld gezien. Met een rugzak, tent en ook de fiets. Na meerdere wereldreizen en langere vakanties is de reislust nog altijd aanwezig. Intussen is Jurgen samen met Kirsten en is zijn gezin gegroeit naar 4 kinderen. Sverre, Mayte, Merle en Quinte gaan graag mee op reis.

In 2022 hebben wij een 6-weekse reis door Colombia en Panama gemaakt. Hierdoor is de reislust weer extra toegenomen. Ons voornemen is ook om dichtbij weer mooie plekken en bestemminge te gaan ontdekken.

Reizen en trips met kinderen zijn toch net weer even wat anders. Je wilt rekening houden met hun wensen en samen genieten. Zeker met jonge kinderen wil je een goede plek hebben en leuke dingen kunnen doen. Dat vergt allemaal wat meer uitzoeken en voorbereidingen.

Naast Weekendjewegmetkids.nl heeft Jurgen een eigen online marketing bureau. Vanuit Consigo Online Marketing adviseert hij samen met het team vele bedrijven.

Bezoekers

De site wordt maandelijks enorm goed bezocht. Dankzij de kwaliteit en orginaliteit van onze verhalen staat Weekendjewegmetkids goed op verschillende Google posities. 

Naast de website met de verschillende thema en blog pagina’s beheren wij ook een populair Facebook pagina. Volg Weekendjewegmetkids ook op Facebook (+15.500) en ontvang als eerste de leukste tips voor leuke hotels of bijzondere accommodaties.

Je raadt het al: onze bezoekers zijn voornamelijk (jonge) ouders met kinderen. Veelal op zoek naar nieuwe en originele weekend of vakantie bestemmingen.

In de praktijk is het toch net lastig om dat ene plekje of die leuke bestemming te vinden. Zeker met kinderen zijn er vaak wat andere critieria – dan als je met 2 personen weg gaat.. Met kinderen wil je met wat meer zaken rekening houden. Vaak is de keuze voor een locatie en activiteiten afhankelijk van de leeftijden.

Samenwerken

Weekendjewegmetkids staat altijd open voor leuke samenwerkingen. Wij bezoeken als familie graag verschillende accomodaties om dit te combineren met een nachtje of weekendje weg.

Maar er zijn meer mogelijkheden – denk aan:

Reis reviews (als gezin)
Hotel of bestemming promotie
Social berichten via onze kanalen
Promotie acties
Gesponsorde berichten
Advertenties op deze site

Contact

Meer informatie over Weekendjewegmetkids en alle mogelijkheden? Je kunt altijd contact opnemen met ons. Stuur dan een mail naar: info@brinx-marketing.com

Veel gestelde vragen

Vond je deze pagina interessant?
JaNee