Bijzonder overnachten met kinderen

Op zoek naar een bijzondere overnachting met je kinderen? Hieronder vind je de meest bijzondere overnachtingen die wij hebben gemaakt. Deze bijzondere overnachtingsmogelijkheden zullen zowel volwassenen als kinderen aanspreken en zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Op vakantie naar Landal met het hele gezin!

De leukste overnachtingen in Landal speciaal voor jou en je kinderen geselecteerd. 1. Het bos in bij Landal “Groene Vennenbos” Als je een schoon verblijf, prachtig subtropisch zwembad zoekt met alle gelegenheid voor de kinderen om zich uit te leven dan is Landal het Vennenbos perfect voor jou! Laat je mee stromen in de Lazy […]

Op vakantie naar Landal met het hele gezin! Lees verder »

Glamping Landgoed Wildryck Drenthe

Luxe glamping met kids in Drenthe

Kinderen vakantie, jij vakantie. Stel je voor. Een prachtige ruime glamping tent. Heerlijk culinair genieten op een landgoed met veel privacy, gelegen midden in de bossen van het Drents-Friese Wold. Kom een weekend (of langer) genieten van jouw nieuwe favoriete vakantiebestemming Landgoed ’t Wildryck. Verscholen in de bossen In het hart van Drenthe, verscholen in

Luxe glamping met kids in Drenthe Lees verder »

Airstream camper Camping de Lakens

Bijzonder overnachten Camping de Lakens

Als je ergens bijzonder kunt overnachten met het gezin, is het wel bij Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee.  Deze camping staat bekend om de glimmende iconen uit de USA, de Airstream, de Retro Trailers en de Beachbus, voor een bijzondere overnachting. Daar zijn sinds dit voorjaar (2021) nieuwe eyecatchers bijgekomen. Seacocoon De Seacocoon

Bijzonder overnachten Camping de Lakens Lees verder »

Glamping in Enschede Twente Campground Twente

Positieve energie tanken tussen de tanks in Twente

Nu naar het buitenland op vakantie gaan wordt afgeraden, ook in de mei vakantie. Waarom zou je dan niet kennis gaan maken met het buitenland in Nederland? En dat kan vanaf 23 april wel op een hele bijzondere manier, tussen de bunkers op een militair vliegveld. Een historische plek in Enschede Tijdens de tweede wereldoorlog

Positieve energie tanken tussen de tanks in Twente Lees verder »

Boomhut overnachting

Overnachten in een boomhut is altijd een hit bij kinderen en biedt een geweldige manier om de natuur te ervaren. Er zijn veel boomhutten die speciaal zijn gebouwd voor gezinnen met kinderen en die zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Zo hebben wij in de XXL boomhut op camping Torentjeshoek en de luxe boomhut van camping Torentjeshoek geslapen. Het is ook een geweldige manier om de band met je kinderen te versterken door samen te werken aan het inrichten van de boomhut en het ontdekken van de omgeving.

Yurt overnachting

Yurts zijn traditionele Kirgizische tenten die tegenwoordig populair zijn als unieke accommodaties. Yurts zijn gemaakt van hout en vilt en bieden een warme en gezellige omgeving voor het hele gezin. Het is een leuke manier om te kamperen zonder de ongemakken van het slapen op de grond en zonder dat je een tent hoeft op te zetten. Wij hebben ervaren hoe het is om te overnachten in een Noorder Yurts.

Weekendje weg glamping

Glamping tenten bieden een luxe kampeerervaring met alle comfort en gemak van een hotelkamer. Er zijn veel glamping tenten die speciaal zijn ontworpen voor gezinnen met kinderen en die zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, zoals een eigen badkamer en keuken. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de natuur zonder in te hoeven leveren op comfort. Wij hebben dit ervaren op een luxe glamping in Drenthe.

Overnachten in een kasteel

Voor de ultieme sprookjesachtige ervaring kunnen gezinnen overnachten in een kasteel. Er zijn veel kastelen, zoals kasteel Vaalsbroek, die zijn omgebouwd tot accommodaties met alle moderne gemakken. Het is een geweldige manier om kinderen te laten ervaren hoe het is om in een echt kasteel te leven.

Drijvende accommodatie

Drijvende accommodaties zoals woonboten of vlotten bieden een unieke manier om te verblijven op het water. Geniet van de rust en stilte van het omringende landschap. Ga bijvoorbeeld op vaarvakantie met kinderen. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de natuur en de waterwegen te verkennen. Of ga voor een unieke ervaring op een blokhutboot. Veel drijvende accommodaties zijn uitgerust met alle gemakken van thuis, zoals een eigen badkamer en keuken, en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin.

Bijzonder nachtje weg met kinderen

Een weekendje weg met bijzondere overnachting biedt niet alleen een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse routine, maar ook om nieuwe en onverwachte ervaringen op te doen met het hele gezin. Het kan een geweldige manier zijn om kinderen te inspireren en te laten groeien, terwijl ze zich vermaken en plezier hebben. Het is een kans om samen nieuwe herinneringen te maken en om de banden tussen ouders en kinderen te versterken.