Overnachten bij de Efteling

Al je dromen komen uit in de Efteling! Of je nu Hollebolle Gijs wil ontmoeten, de snelheid en adrenaline van een van de achtbanen wil ervaren of de bijzondere sculpturen en gebouwen wil bekijken, het kan allemaal!

Het voordeel van een overnachting dichtbij de Efteling is dat je op je gemak alles kunt zien en beleven. Dat is geen gek idee, want het is een prachtig park wat vroeger opgericht is als natuurpark met speeltuin en nu uitgegroeid is tot een van de grootste attractieparken in Nederland!

Sprookjes gaan verder tijdens een overnachting in het Efteling Hotel

Wil je het sprookjes-effect van de Efteling 100% ervaren? Blijf dan een nachtje slapen bij het Efteling Hotel! Waar je overdag je ogen hebt uitgekeken kun je op loopafstand relaxen, verder sprookjes ontdekken in de themakamers en zelfs heerlijk zwemmen!

Kom overnachten in het Efteling Hotel

Overnachten in een eigen huisje, extra geschikt voor grote gezinnen

Na een dag vol sprookjes wil de familie juist misschien wel een weekendje overnachten en uitrusten in de natuur. Aan de rand van natuurgebied Loonsche Land en op loopafstand van het Efteling Park ligt Vakantiepark Efteling Bosrijk. Ontspan in alle rust aan het water, aan een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Kom overnachten bij Vakantiepark Efteling Bosrijk

Prachtig uitzicht op een Landgoed bij Efteling Hotel het Loonsche Land

In het mooie natuurgebied Loonsche Land bevindt zich Efteling Loonsche Land Hotel. Hier kun je genieten van comfortabel overnachten in één van de hotelkamers met (hoog) uitzicht op het mooie landgoed.

Kom overnachten op Landgoed Het Loonsche Land

Slapen tussen de wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen

Wil je toch liever ergens anders overnachten en nog meer avontuur? Dan kan je ook overnachten tussen “echte” dieren! Met 15 km rijden kan je het bezoek aan de Efteling nog veelzijdiger maken. Vakantiepark Beekse Bergen geeft je de kans om wakker te worden naast de wilde natuur!  

Kom overnachten bij Safaripark Beekse Bergen

#1 GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Natuurlijk mag het leukste hotel van Kaatsheuvel niet in dit rijtje ontbreken. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis. Op loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling (500 meter)! Lees hier een uitgebreide review van een onvergetelijk weekend.

Review GuestHouse Hotel Kaatsheuvel