Leuke kindercampings op de Veluwe

Waar kunnen de kinderen zich nu het beste dag in, dag uit vermaken dan op de Veluwe? Van quad en pony rijden tot klimmen in een klimbos. Maak het mee vanaf een kindercamping op de Veluwe. Deze twee campings zijn je op het lijf geschreven en bezorgen het hele gezin een onvergetelijke tijd. De kinderen vermaken zich opperbest in het binnen- en buitenzwembad, met het enthousiaste animatieteam, op de diverse sportvelden en in de speeltuinen verspreid over de camping. Aan speelplezier geen gebrek! Na een actieve dag kom je optimaal tot rust in een comfortabele accommodatie of op een ruim opgezette kampeerplek.

  1. Vakantiepark Ackersate
  2. Recreatiepark De Boshoek

Vakantiepark Ackersate

Deze camping wordt niet voor niets als zeer kindvriendelijk beoordeeld door eerdere campinggasten. Vakantiepark Ackersate is een 5-sterren camping in het dorp Voorthuizen en heeft de Veluwe als achtertuin. Waterpret is gegarandeerd dankzij een binnen- en buitenzwembad met glijbaan en de watervallei met verschillende klim- en speeltoestellen en waterstroompjes. Maar de kids vermaken zich ook met de activiteiten van het animatieteam, in de speeltuinen, op het trampolinepark of de sportvelden. Ben jij een echte dierenvriend? Kom dan naar de dierenweide en aai de biggetjes of geitjes. Ook kunnen kinderen hun verjaardag vieren op de camping. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen ze lekker spelen en genieten van een snack. Je kunt zelf je een kinderfeestje samenstellen. Bij Vakantiepark Ackersate kun je overnachten op een kampeerplaats met je eigen tent, caravan of camper of een accommodatie huren met plek voor maximaal 12 personen.

Recreatiepark De Boshoek

Één van de leukste kindercampings op de Veluwe is Recreatiepark De Boshoek. Mede dankzij de uitgebreide faciliteiten is De Boshoek beoordeeld met 5 sterren door de ANWB. De camping ligt midden op de Veluwe in het dorp Voorthuizen en beschikt over zowel kampeerplaatsen als accommodaties. Super leuk: er is een speciale kinderbungalow geschikt voor 7 personen, met een aparte speel-, baby én kinderkamer. Daarnaast is de bungalow volledig kindvriendelijk met o.a. stopcontactbeschermers, beveiliging in keukenkastjes, twee kinderstoelen en een trapje bij beide toiletten. Op de camping zijn er vele kindvriendelijke faciliteiten aanwezig. Van een binnen- en buitenzwembad, professioneel animatieteam in de schoolvakanties en diverse interactieve sportvelden tot aan speeltuinen en een kinderboerderij. Het is ook mogelijk een kinderfeestje te vieren op De Boshoek. Van sportieve kinderfeestjes tot aan leuke workshops. De kinderen beleven een onvergetelijke vakantie bij De Boshoek.

Kom overnachten bij De Boshoek