Wat zijn leuke kindercampings in Overijssel?

Overijssel biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen. Ga op ontdekking in de natuur, maak een boswandeling of bezoek Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn en combineer het met een verblijf op een kindercamping. Wij hebben de leukste kindercampings in Overijssel voor je uitgezocht. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, op het sportveld of met het animatieteam, kun jij heerlijk genieten in je huisje of op je kampeerplaats.

  1. Kampeerdorp de Zandstuve
  2. Vakantiepark de Witte Berg
  3. Vakantiepark ‘t Rheezerwold
  4. Camping de Noetselerberg

Kampeerdorp de Zandstuve

Op deze 5-sterren camping in Overijssel is het altijd één groot feest. Deze camping is volledig ingericht voor kinderen en is te vinden in het toeristische Hardenberg. Met een binnen- en buitenzwembad met glijbaan, meer dan 30 speeltuinen verspreid over de camping, binnenspeeltuin, uitgebreid recreatieprogramma voor alle leeftijden in het voor-, hoog- én naseizoen en diverse sportvelden vervelen de kinderen zich geen moment. Kortom; één groot speeleiland voor kinderen. Ook bieden ze een speciaal programma voor dreumesen en peuters tijdens de dreumesweken. Bij De Zandstuve kun je zowel kamperen als een (glamping)accommodatie huren, geschikt voor maximaal 10 personen en voorzien van alle gemakken. Tip: in Kasteel Uylenburght beleef je een onvergetelijke kasteelovernachting!

Vakantiepark de Witte Berg

Deze kleinschalige 5-sterren camping ligt in het pittoreske dorpje Ootmarsum. De Witte Berg bevindt zich midden in de Twentse natuur en beschikt over kampeerplaatsen en accommodaties met plek voor 2 tot 6 personen. Ook is er een 20-persoons groepsaccommodatie; ideaal voor een familieweekend. Voor de kinderen is er meer dan genoeg te doen. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen t/m 13 jaar tijdens de schoolvakanties, waar je kinderen de leukste avonturen beleven. Denk aan knutselmiddagen, filmavonden, theatervoorstellingen en sport- en spelactiviteiten. Ook worden er thema activiteiten gehouden, waardoor het animatieprogramma nooit hetzelfde is. Verder beleven de kinderen uren waterpret in het zwembad, de natuurlijke zwemvijver of de waterspeeltuin en kunnen ze klimmen en klauteren in de indoor speeltuin Happy Heintje. Geniet van een heerlijke vakantie in Twente en ervaar de gemoedelijke sfeer op de camping. 

Vakantiepark De Witte Berg

Vakantiepark ‘t Rheezerwold

Vakantiepark en camping ‘t Rheezerwold is ook met 5 sterren beoordeeld door de ANWB en bevindt zich in het plaatsje Rheeze, in het prachtige Vechtdal. ‘t Rheezerwold biedt alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie met kinderen. Samen beleven jullie uren speelplezier in het binnen- en buitenzwembad met glijbaan, op de interactieve speeltoestellen, diverse sportvelden en met het enthousiaste animatieteam. Op de kampeervelden bevinden zich eveneens diverse speeltuintjes zodat je vanaf je kampeerplek altijd goed je kinderen in de gaten kunt houden. Maar je kunt ook een comfortabel vakantiehuis huren voor 2 tot 10 personen. Extra leuk voor kinderen; een vorstelijke overnachting in een kasteel! Een verblijf in Kasteel de Vijverpoort is een unieke ervaring die jij en je kinderen niet snel zullen vergeten. 

Vakantiepark ‘t Rheezerwold

Camping de Noetselerberg

Ontdek familiecamping De Noetselerberg in Nijverdal met accommodaties en kampeerplaatsen. Deze 5-sterren topcamping ligt op de grens tussen Twente en Salland en ligt direct aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Speciaal voor kinderen is er een bosspeelroute, waar ze kunnen klimmen, klauteren, schommelen en nog veel meer. Kwaliteit en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel, dat zie je ook terug in de vele faciliteiten, voorzieningen en service. De Noetselerberg is speciaal gericht op kleine kinderen tot jonge tieners, van 4 tot 12 jaar. Maar gezinnen met peuters en kleuters zullen zich hier ook uitstekend vermaken. Het animatieteam bezorgt de kinderen de tijd van hun leven met een gevarieerd programma. Ook kun je samen met je kids plonsen in het binnen- en buitenzwembad en maken zij nieuwe vakantievriendjes in de speeltuinen of op de sportvelden. Het ontbreekt ze aan niets!

Camping De Noetselerberg