Weekendje kamperen opa en oma met kleinkinderen

Vakantie is quality time met de kids. Je kunt de kinderen niet gelukkiger maken. Mobiel en tablet aan de kant en heerlijk zwemmen, spelen in de speeltuin en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. De camping is de juiste plek om dit te doen. Echter, dit is niet altijd haalbaar tijdens de vakantieperiodes. Een erg herkenbare situatie voor tweeverdieners. Kinderen hebben namelijk zes weken zomervakantie terwijl veel ouders maar een beperkt aantal vakantiedagen kunnen opnemen.

Familiecamping Heino

Hierdoor zien wij de trend ontstaan dat steeds meer kinderen naar opa en oma gaan wanneer ouders aan het werk zijn. Dit vinden kinderen al leuk, maar nog leuker is het om dan naar de camping te gaan. Dan is het ook vakantie voor opa en oma. Camping Heino is een familiecamping die hier slim op in speelt.

Opa en oma arrangement

Camping Heino biedt speciale arrangementen voor opa en oma met de kleinkinderen waarbij de kleinkinderen, buiten de toeristenbelasting om, gratis zijn. Nog een leuke extra zijn de vier gratis afgebakken broodjes en krant in de ochtend. Dit betekent ontspanning voor opa, oma, papa en mama en volop plezier voor de kinderen. Een verfrissende duik in het overdekte zwembad of in de kleine recreatieplas. Altijd speelmogelijkheid door de vele speeltuinen en overkapte speeltuin. Bij minder mooi weer of juist wanneer het heel warm is, is dit ideaal! Extra plezier beleven de kids bij met het recreatieteam! De hele dag wordt er van alles georganiseerd. Maak de mooiste vakantieherinneringen tijdens een weekend weg op Camping Heino of verblijf een hele week.