Overnachten in de Boomgaard Lodge

Op campingpark de Bongerd in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn kunnen gezinnen met (jonge) kinderen volop genieten van een heerlijke kampeervakantie. Het 5 sterren campingpark de Bongerd is een ruim opgezet park (circa 18 hectare groot) en geheel autovrij. Het park heeft een openluchtzwembad, een zwem-speelvijver en verspreid op het park speeltuinen en speeltoestellen. Uniek aan het campingpark is dat kinderen kunnen genieten van het speelparadijs en dagattractie de Holle Bolle Boom. De Holle Bolle Boom biedt drie belevenissen, binnen, buiten en plons. De plons is een overdekte waterattractie.

De Boomgaard studio’s en Lodges

De Boomgaard lodges en studio’s zijn zeer compleet en sfeervol ingericht. In de Boomgaard Lodge geniet je van alle comfort. Twee slaapkamers met twee boxspringbedden, badkamer met douche en een compleet ingerichte keuken met magnetron. Geen zin om te koken? Geen probleem! Het Klokhuis is een fullservice restaurant waar je kunt genieten van luxe belegde broodjes en heerlijke gerechten naar keuze in de open keuken.

Wat te doen in de omgeving van de Bongerd

Museum BroekerVeiling ligt verscholen in het polderlandschap en is een bijzonder avontuur voor kids. Hier kan je als echte handelaar in het afmijnlokaal meespelen in de eerste groentendoorvaartveiling ter wereld. Uitgespeeld? Dan naar het strand. De kust van Noord-Holland heeft vele mooie stranden en badplaatsen dus keuze genoeg.