Familiekamer Hotel de Molenhoek

Heerlijk een weekendje weg met kinderen in Gelderland. Van der Valk hotel de Molenhoek ligt vlakbij Nijmegen en Arnhem. Het hotel heeft een aantal familiekamers, biedt gratis WiFi, heeft een sfeervol restaurant, een kinderhoek en fietsverhuur om lekker sportief de omgeving te ontdekken. Van der Valk Hotel De Molenhoek is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied Mookerheide.

Comfort hotelkamers Hotel Molenhoek

De comfort kamer is een extra grote kamer met bad/douche, toilet en balkon. De kamer is rookvrij en je kan gratis parkeren. Na een lange dag kan je aanschuiven in het sfeervolle restaurant. Voor kinderen is er een speciaal Van der Valk wereldeters kinderkaart.

Wat te doen in de omgeving

Nijmegen is mogelijk de oudste stad van Nederland en vierde in 2015 zijn 2000-jarig bestaan. De stad kent vele monumentale panden. Als je in Nijmegen bent is het een aanrader om het stadspark, het Goffertpark te bezoeken.

In Arnhem en omgeving is ook veel te ontdekken. Zeker een bezoek waard is de John Frostbrug in Arnhem. De brug waar een groot deel van de Slag om Arnhem is gevochten. In het vlakbij gelegen informatiecentrum is het mogelijk om een beeld te vormen van wat burgers en soldaten in september 1944 hebben meegemaakt. Het informatiecentrum is gratis te bezoeken. Je kan hier ook een deel van de Liberation route beleven. De Liberation Route is een internationale herdenkingsroute van de opmars van de geallieerden.

Kortom Hotel de Molenhoek is een prima uitvalsbasis om Nijmegen, Arnhem en omgeving te ontdekken.