Hotelbungalow Golden Tulip Garderen

Naast het hotel Bospark Garderen ligt Bospark Garderen wat onderdeel uitmaakt van het intiem en ruim opgezet park. Vanaf het park kan je gelijk de natuur in en wandelingen maken door de Veluwse bossen. Vlakbij gelegen vind je de Koningin Julianatoren en de Apenheul. Er zijn 4, 6 en 8 persoonsbungalows en koken is geen verplichting want je kan gebruikmaken van de hotelfaciliteiten.

Hotelbungalow Golden Tulip Garderen
Hotelbungalow Golden Tulip Garderen

Calluna 4 persoonsbungalow

Deze bungalow is voorzien van 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel, woonkamer met zithoek en t.v. De keuken is voorzien van een eethoek en uitgerust met een inventaris voor 4 personen en een magnetron. Via de open- slaande deuren bereik je het terras.

Calluna 6 persoonsbungalow

Zeer ruime bungalow met 3 slaapkamers, waarvan 1 slaap- kamer met een stapelbed. De bungalow heeft een ruime woonkamer met t.v., een keuken met complete inventaris en magnetron, een badkamer met ligbad, wastafel en apart toilet. Ook deze bungalow heeft een terras.

Hazelaar 8 persoonsbungalow

Beneden: hal, slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar, badkamer met douche en bad, apart toilet, keuken met combimagnetron, koel/ vriescombinatie, afwasmachine en ruime woonkamer. Boven: Overloop, twee driepersoonskamers, badkamer met douche, toilet en wastafel.