Overnachten in een originele trekkershut

In samenwerking met Natuurmonumenten is op camping De Wije Werelt in Otterlo een originele trekkershut gebouwd. De trekkershut is van duurzaam hout met een natuurdak bedekt met mos en heide. De Veluwse trekkershut is 100% duurzaam en natuurvriendelijk. Een accommodatie met een verhaal en een avontuur om in te overnachten, midden in de natuur.

Veluwse trekkershut

In de trekkershut is een compleet ingerichte keuken die van alle gemakken is voorzien, een toilet, douche en voor de kids een bedstee. Het slapen in een bestee is al een feest op zich. De trekkershut is een ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijk weekendje weg met kinderen. Er is een veranda waar je kan genieten van de rust en het prachtige uitzicht.

Camping De Wije Werelt

In de bossen van Otterlo ligt camping De Wije Werelt. Een luxe camping voor het hele gezin. De kids kunnen op de camping en in de omgeving eindeloos spelen en genieten. Vlakbij de camping ligt het bos Planken Wambuis en de zandverstuiving het Mosselsche zand.

Op 24 november 2015 heeft Jong Recron (de club van young professionals in de recreatiebranche) de Glow Award uitgereikt aan de eigenaren van Camping De Wije Werelt voor de ontwikkeling van de Veluwse trekkershut in samenwerking met Natuurmonumenten. Overnachten in je eigen boomhut? Nieuw in 2017; de Zwerfhutten op hoogte.