Familiekamer Blooming Hotels in Bergen

Een prachtig designhotel in de duinen. Hotel Blooming is een ideaal hotel voor een weekendje weg met kinderen. Het hotel ligt in een prachtig duingebied in Bergen vlakbij de kust. Het hotel heeft een eigen terrein van 11 hectare. Voldoende ruimte voor de kids om heerlijk buiten te zijn en rond te struinen. Hotel Blooming beschikt ook over enkele familiekamers.

Familiekamer Hotel Blooming

Hotel Blooming heeft in totaal 128 hotelkamers. De family loft kamer is een ruime hotelkamer geschikt voor 5 tot 6 personen. Alle hotelkamers zijn voorzien van alle gemakken voor een reiziger van deze tijd. Zo is er gratis wifi en slaap je op heerlijke comfortabele bedden. De family loft beschikt over een comfortabel 2-persoonsbed en over twee stapelbedden. De family loft heeft een eigen badkamer met regendouche.

Is het te koud om buiten te zwemmen? Geen probleem. Het hotel heeft een overdekt 16 meter lang en 1.40 meter diep zwembad met een constante temperatuur van 30 graden.

De klimduin in Schoorl
De klimduin in Schoorl

Doen en ontdekken

In de omgeving van het hotel is er voldoende te doen en te ontdekken. De bekende klimduin in Schoorl mag je natuurlijk niet missen. Je kan ook een bezoek brengen het Zee Aquarium in Bergen aan Zee. Verder heeft Bergen een gezellig centrum met veel gevarieerd winkelaanbod. Goede restaurants en gezellige terrassen.