Familiekamer Eye Hotel Utrecht

In het centrum van Utrecht opende in 2015 Eye Hotel haar deuren. Gevestigd in een monumentaal pand, telt dit hotel 36 bijzondere hotelkamers. De kamers zijn allemaal uniek en voorzien van zeer goede kwaliteit bedden, Wifi en Smart-TV.

Luxe familiekamer Eye Hotel

De familiekamers hebben een ruime badkamer, een luxe twee-persoonsbed en de keuze voor een stapelbed of een een-persoonsbed en ledikantje, commode en babybadje. Tevens zijn er koffie- en theefaciliteiten. In het hotel wordt een ontbijt geserveerd, maar er is geen restaurant. Gezien de zeer centrale ligging in hartje Utrecht, zijn er genoeg mogelijkheden om te eten op loopafstand. In dit deel van het centrum openden, in de afgelopen jaren, nieuwe restaurants, hippe koffiebarretjes en diverse vintage- en designwinkels hun deuren.

Utrecht ontdekken met kids

Leuke uitstapjes voor gezinnen in de buurt van het hotel zijn onder andere het Spoorwegmuseum en Museum Speelklok. In de wereld van het Spoorwegmuseum ontdek je de geschiedenis van 175 jaar aan spoorwegen in Nederland. Je kan terugreizen in de tijd en een spannende virtuele reis maken langs twee eeuwen spoorgeschiedenis. Bij het Museum Speelklok ontdek je de wereld van carillonklokken, straatorgels, pianola’s en speeldozen.