Villa Kakelbont in Bad Bentheim

Net over de grens op Ferienresort Bad Bentheim kan je heerlijk een weekendje weg. Een weekend vol pleziergarantie, lekker actief bezig zijn en relaxen. De naam Villa Kakelbont zegt het al. Het is een prima verblijf met (kleine) kids. Met vier slaapkamers kan je ook overwegen om opa en oma mee te nemen. De ruime villa heeft vier slaapkamers en drie badkamers. Voor de ultieme ontspanning kan je gebruik maken van de sauna.

Villapark Bad Bentheim

Villa Kakelbont is een ruime villa op het Villapark Bad Bentheim. Een ruim opgezet resort waar de woningen verspreid zijn over het park. Het is een rustig park met veel centrale voorzieningen voor zowel de ouders als kids. Er is een prima restaurant (lekker als je geen zin hebt om te koken), een parkwinkel en een behoorlijk groot kinderspeelparadijs. Hier kunnen de kids echt even goed uitrazen en hun energie kwijt. Net buiten het park kan je heerlijk zwemmen. Het ruim opgezette gemeentelijk overdekt zwembad heeft een apart kinderbad en een buitenbad.

Villa Kakelbont
Ferienresort Bad Bentheim

De omgeving verkennen

Op het park kan je fietsen huren (of je neemt ze zelf mee) wat een uitstekende manier is om de omgeving te ontdekken. Bad Bentheim is een buitengewoon leuke historische stad om te ontdekken. Maar ook in de omgeving valt er genoeg te beleven. Zo is een bezoek aan outlet center Ochtrup met zijn vele tientallen shops van bekende merken de moeite waard.