Luxe vakantiehuis met kids op de Veluwe

Met de kids een heerlijk weekend genieten midden in de natuur. Landgoed Ruwinkel is een ideale uitvalsbasis voor leuke dagtrips, wandel- of fietstochten in de Gelderse vallei. Het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en het nationaal park de Veluwe liggen in de directe omgeving. Op Landgoed Ruwinkel is voldoende te beleven. De kids kunnen hier lekker zwemmen in het verwarmde binnenzwembad, gaan midgetgolfen of tennissen op all-wheater banen. Landgoed Ruwinkel heeft 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen. Enkele vakantiehuizen zijn volledig ingericht voor families met (jonge) kinderen.

6-persoons vakantiehuis Kids op de Veluwe

Boek een luxe, vrijstaand en rookvrij vakantiehuis met twee slaapkamers voorzien van luxe boxsprings bedden (90x220m). Er is een speciale speel/slaapkamer met een hoogslaper. Het vakantiehuis heeft twee badkamers. In de woonkamer kan je ’s avonds genieten van een haardvuurtje en je favoriete film kijken. Er is een open keuken met een afwasmachine, magnetron en ja, zelfs een Senseo koffiemachine.

Wat te doen op de Veluwe met kids?

Allereerst kan je er een lekker actief weekend van maken. In de omgeving mooie wandelingen of fietstochten maken. Je kan een leuke dagtrip maken in de Gelderse vallei. Je kan ook een bezoek brengen aan Dierenpark Amersfoort of de andere kant op naar Owehands Dierenpak of Burgers Zoo. Houd je van winkelen of even een terrasje pakken? Ga dan eens naar het gezellige Veenendaal of Amersfoort. Bij mooi weer kan je een bezoek brengen aan het vlakbij gelegen Henschotermeer. Kortom voldoende te doen en te beleven.