Familiekamer Badhotel Bruin op Vlieland

Vlieland. Een prachtig eiland waar je helemaal tot rust komt en heerlijk kan genieten van de kust, het wad en de duinen. Zodra je op de boot naar Vlieland zit is de vakantie al begonnen. De auto laat je achter in Harlingen want de auto mag namelijk niet mee het eiland op. Rederij Doeksen verzorgt de overtocht van Harlingen naar Vlieland. Als de boot aankomt staat er een bus of een taxi klaar. Je kan ook voor het hele gezin meteen fietsen huren en zo verder op pad.

Badhotel Bruin is een persoonlijk en knus boutique hotel in een historisch pand midden in de dorpsstraat in Vlieland. Het is een echt kindvriendelijk hotel. Op elk detail is gelet. De kids kunnen zich uitleven op de speelplaats, in het mediacenter en in hun eigen aparte speelkamer in vrolijke kleuren en met meubilair op maat. Ouders kunnen genieten van de zwemspa en sauna.

Weekendjeweg met Kids Vlieland
Weekendjeweg met Kids Vlieland

“Het persoonlijke boutique hotel op Vlieland.”

Familiekamer Badhotel Bruin

Voor gezinnen zijn er ruime en gezellige familiekamers met een apart slaapgedeelte met een speelplek voor de kids. Alle ruimtes zijn met zorg ingericht. Standaard zijn de hotelkamers voorzien van goede bedden, badkamer met douche, kluis, föhn, gratis wifi, een koelkastje (op verzoek) en een flatscreen televisie. In het restaurant staan de bekende Tripp Trapps voor de kinderen. Ook een avond met z’n tweetjes uit eten is mogelijk. Kinderen worden blij van Badhotel Bruin. Het begint al ‘s morgens aan het ontbijt waar de vertrouwde hagelslag paraat staat. En ‘s avonds ligt er voor ieder kind een beertje in bed te wachten.

Wat te doen op Vlieland met kids

Zodra je op Vlieland bent is het al genieten van de geur van de zee en het geruis van de golven. Naast het strand is er nog veel meer te beleven. Maak bijvoorbeeld een rit met de Vliehors Expres, dan rij je in een omgebouwde legertruck naar de uitgebreide zandvlaktes. De zandvlakte van 20 vierkante kilometer wordt ook wel de Sahara van het Noorden genoemd. De Vliehors Expres brengt je helemaal tot aan de punt van de Vliehors, waar je bijna altijd zeehonden kan zien. Ook bezoek je het Reddingshuisje. Vroeger een vluchtplaats voor gestrande drenkelingen, nu ingericht als juttersmuseum.

Badhotel Bruin is een ideale plek voor een onvergetelijk weekendje weg op Vlieland.