Familiekamer Kaboom Hotel Maastricht

Een weekendje weg met kids in hartje Maastricht in een goedkoop hotel waar je aan niets merkt dat het goedkoop is? Kaboom is een nieuw soort hotel; alles perfect verzorgd, warm ingericht, centraal gelegen en een beetje rebels. Hotel Kaboom is niet voor niets winnaar van het Beste Hotel Concept 2015. Het Hotel is uitstekend bereikbaar met de trein en ligt in een rustige buurt pal tegenover het station in stadsdeel Wyck. Dus een weekendje de auto laten staan en met de trein naar Maastricht. Een relaxte start voor een heerlijk weekend.

Familiekamer Hotel Kaboom

De Xlarge Familyrooms zijn vierpersoonskamers die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen. Hotel Kamboom heeft een speciaal gezinsarrangement met een uitgebreid ontbijt, kortingsvouchers voor de bioscoop, een spannende speurtocht en een VVV stadsgids om Maastricht te ontdekken. De kids krijgen ook een unieke Kaboom plaktattoo en een kleurplaat met kans op leuke prijzen.

Bij Hotel Kaboom kies je zelf waar je gaat ontbijten of uit eten. Vanuit de lobby loop je direct binnen bij de buren van DADAWAN en het Douwe Egberts Café naar binnen voor een ontbijtje, kop koffie versgezet door een van de barista’s. Handig toch.

Wat te doen in Maastricht met kids?

Maastricht is leuk in elk seizoen. Maar zeker in de winterdagen, zo rond de Kerst, is Maastricht een magische en sprookjesachtige stad. De Kerstman verblijft tijdens de feestmaand op het Vrijthof, vlakbij de schaatsbaan. De lichtroute leidt je langs de meest verrassende plekken in de stad.