Havenresort Terherne – Logeren in een havenhuisje

Op het Havenresort Terherne staan 18 bijzondere havenhuisjes die allemaal uitzicht hebben over het water en de gezellige haven van Terherne. Terherne is een pittoresk eiland dorpje waarvoor pas in 1908 een verbindingsweg naar het vasteland werd aangelegd. Terherne staat bekend als een echt watersportdorp. Het dorp is omringd door diverse Friese meren zoals het bekende Sneekermeer.

Vakantiehuis Terherne

Elk havenhuisje heeft zijn eigen inrichting en stijl. De vakantiehuizen zijn onderverdeeld in drie verschillende stijlen: sportief, klassiek, en landelijk. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 personen met op de begane grond twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspringbedden en een douche. Boven is een ruime zitkamer en groot balkon met uitzicht over de haven. Er is een open keuken met eethoek, magnetron, een 2- of 4-pits elektrische kookplaat. In alle woningen en op de haven is gratis WIFI aanwezig. In het havengebouw staat een wasmachine en wasdroger die je tegen betaling kunt gebruiken.

Wat te doen in Terherne met kids.

Het dorp is omringd door diverse Friese meren zoals het Sneekermeer waar mooie rondvaarten en zeiltochten gemaakt kunnen worden. Vanaf Terherne zijn er ook uitstekende mogelijkheden voor een fiets- en/of wandeltocht. Maar het Kameleondorp mag je echt niet overslaan. Hier beleef je de avonturen en het boerenleven van de schippers van de Kameleon, Hielke en Sietse. Is het weer wat minder? Ga dan lekker naar Heerenveen of Leeuwarden, die liggen namelijk om de hoek.

Een bijzondere overnachting in een havenhuisje.