Familiekamer Hotel Mozaic Den Haag

Heerlijk overnachten in het centrum van Den Haag met het brede strand van Scheveningen op loopafstand. Hotel Mozaic is gevestigd in twee monumentale panden, in de Haagse Archipelbuurt, die oorspronkelijk als woonhuis zijn gebouwd. De huiselijk sfeer voel je meteen als je hier binnenkomt. Het hotel heeft in totaal 25 hotelkamers in moderne stijl en scoort volgens Booking.com in 2017 het beste op prijs/ kwaliteitverhouding in Den Haag. In de sfeervolle lounge van het Hotel kun je gezellig wat drinken en van maandag tot en met donderdag kan je hier aanschuiven voor het diner.

Familiekamer Hotel Mozaic Den Haag

De familiekamer is een ruime kamer (36 m2) met een bad, een lekker zitje en heerlijke boxspring bedden. De familiekamer is voorzien van een mini keuken met een magnetron en koelkast. Daarnaast kan je gebruik maken van gratis WIFI en koffie- en theefaciliteiten op de kamer. De kamer heeft een vast tweepersoonsbed en op verzoek wordt er gezorgd voor twee extra eenpersoonsbedden.

Wat te doen in Den Haag met kids?

Het gezellig centrum van Den Haag biedt vele mogelijkheden waaronder een bezoek aan de Passage niet mag ontbreken. De Passage is een sfeervol winkelcentrum met vele leuke winkeltjes en horeca. Net buiten het centrum van Den Haag ligt miniatuurstad Madurodam, waar je samen met de kinderen ontdekt wat Nederland zo bijzonder maakt. En natuurlijk sluit je de dag af in één van de vele strandtenten van Scheveningen. Dat maakt een bezoek aan Den Haag zo bijzonder, genieten van gezelligheid van de stad met het mooie strand van Scheveningen om de hoek.

Echt een bijzonder plek om te overnachten in hartje centrum Den Haag.