Luxe strandvilla in Zeeland

Genietend van een kopje koffie wandel je vanuit je luxe strandvilla met je voeten in het Zeeuwse zand. Je kijkt naar de ochtendzon die schittert op de baai van het Grevelingenmeer. Dat is nog eens fijn wakker worden aan zee!

Oasis Punt-West Hotel & Beachresort is een luxe ecologische resort en bevindt zich middenin natuurgebied ‘De Punt’ aan het Grevelingenmeer. Eindeloos fiets- en wandelplezier gegarandeerd voor de hele familie in deze prachtige en veelzijdige omgeving. Ontdek de sfeervolle dorpjes in Zeeland en ga samen lekker uitwaaien aan zee.. of misschien wel op zee? De Brouwersdam is een paradijs voor watersport. Leer surfen of klim met zijn allen in een raft. Er zijn veel activiteiten voor kinderen rondom Oasis Punt-West. Langs het resort rijdt er een stoomtreintje, deze vertrekt vanaf het RTM-museum. Of breng een bezoekje aan belevenispark Neeltje Jans.

Ruime strandvilla’s voor het hele gezin

Het resort is opgebouwd uit luxe strandvilla’s van 4 tot 8 personen, dit maakt het resort ideaal voor grote gezinnen. De strandwoningen zijn ruim opgezet en genieten van een unieke ligging rondom de baai van het Grevelingenmeer. Voor de villa’s is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De strandwoningen hebben groene daken en passen daardoor perfect in de omgeving. Sommige villa’s beschikken over een eigen zwem- en aanlegsteiger. In de zomer plons je vanuit je bed zo in het water. De strandwoningen bieden veel privacy en zijn voorzien van luxe en comfortabel ingericht interieur waardoor je helemaal tot rust kunt komen. De grote raampartijen en het terras van de villa bieden een weids uitzicht over de duinen en het Grevelingenmeer. Geniet samen van luxe, rust en ruimte aan de Zeeuwse kust.