Pop-up camping Kallumaan voor gezinnen met kids en tieners

Hoe creatief kan je zijn? Je kent vast wel een van deze geweldige festivals van Kultlab als Lepeltje Lepeltje, Into the Woods, Kannen en Kruiken en Wildeburg. Als festivals organiseren in deze tijd even niet kan, wat doe je dan? Tja, hoe goed en mooi kan je omdenken? Dan creëer je een Pop-up camping met festival gevoel: camping Kallumaan. Zo gaaf!

Kamperen met een festival gevoel

Een camping vol creativiteit, strandjes, gezelligheid, kunstobjecten, foodtrucks en een uitgebreid programma voor de kids. Kamperen met een festivalgevoel en overnachten in een tipi of safaritent. Er is voldoende ruimte om met afstand te hangen, van elkaar te genieten, te spelen en te ontspannen. Elke week zijn er kleinschalige optredens. Camping Kallumaan bevindt zich in Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Dit recreatiegebied is maar liefst 48 hectare groot (90 voetbalvelden). Het is een wirwar van kleine slingerpaadjes, bamboebossen, strandjes, duinen en water. De ultieme plek om dit jaar op vakantie te gaan en te genieten van elkaar, te onthaasten. Een onvergetelijke vakantiebeleving.

Van tipi’s tot safaritent

Van tipi’s tot safaritent. De voordeligste keus voor vier personen is tent Elvis. De ronde opstelling zorgt voor een knusse ervaring en een overvloed aan speelruimte. Je hebt hier vier éénpersoonsbedden en een klein koelkastje tot je beschikking. Je kan ook kiezen voor De Tipi, een van de gezelligste tenten en een lust voor het oog, geschikt voor 4 personen. Ga je met een groter gezin? Kies dan voor de bungalowtent. Je duikt na een dag vol avontuur en gezelligheid gezamenlijk onder de wol in de riante ruimte van deze 6-persoons bungalowtent. Ga dit jaar voor een festival beleving op camping Kallumaan! Kom!