Familiekamer Villa Pastorie in Tilburg

Villa Pastorie is een unieke en verrassende Bed and Breakfast met een familiekamer voor een bijzondere overnachting aan de Piushaven in Tilburg. Naast de mogelijkheid om hier te overnachten is het ook een plek om lekker te eten en te ontspannen. De piushaven is niet langer bestemd voor goederenvervoer, maar nu vooral bekend vanwege de recreatieve mogelijkheden.

Familiekamer Blad en Borduur

Villa Pastorie heeft vier kamers waarvan 1 familiekamer. Het is een ruime kamer voor een verblijf met vijf personen. Naast een tweepersoonsbed is er een stapelbed. Een uitrekbed geeft plek aan een vijfde logee. De kamer is voorzien van de nog originele decoratie, namelijk de mooiste borduurwerken. Die borduurwerken laten daarmee de geschiedenis van Tilburg als textielstad goed zien. Als je de kamer binnenstapt voel je meteen de gastvrijheid en de gezellige sfeer. De kamers zijn stijlvol en verfijnd ingericht.

Wat te doen in Tilburg met kids

Natuurmuseum Brabant is een echt familiemuseum. Er is veel aandacht voor kinderen in dit museum. Niet voor niets is Natuurmuseum Brabant gekozen tot beste kidsproof museum van Noord-Brabant. Landelijk haalde het museum een mooie tweede plaats. Overal zijn er bij de tentoonstellingen dingen die je kan doen, of zijn er opdrachten. Zo kan je “vuur maken” in de IJstijd of kun je mammoetjagen.