Familiekamer Hotel Klein Zwitserland

Wil je het Limburgse landschap ontdekken? Lekker shoppen in Maastricht en daarna heerlijk overnachten in een royale slaapkamer met een aparte slaapkamer voor de kinderen? Hotel Klein Zwitserland is een prima uitvalsbasis voor een lekker lang verwenweekend in Limburg.

Hotel Klein Zwitserland

Het viersterrenhotel Klein Zwitserland ligt in het plaatsje Slenaken. Het is een rustig gelegen hotel in de Zuid-Limburgse heuvels. Het hotel beschikt over 36 luxe hotelkamers waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht over het landschap van de Gulpvallei.

Ruime familiekamer

De familiekamer is een zeer royale zit- en slaapkamer met een aparte slaapkamer voor de kinderen. De ruime kamer (59 vierkante meter) biedt een prachtig uitzicht over het heuvellandschap. De familiekamer beschikt over een bubbelbad, een separate dubbele regendouche en een apart toilet. Er is een minibar, airconditioning een flatscreen TV en een Nespresso koffieapparaat. Uiteraard is er ook gratis WiFi. Het hotel beschikt over comfortabele bedden. Op de kamer liggen badjassen, badlakens en slippers klaar voor als je van de wellness- of fitness faciliteiten gebruik wilt maken.

Limburg met kinderen

Limburg biedt veel mogelijkheden voor een uitje met de kids. Natuurlijk is een bezoek aan Maastricht een must. Als je het landschap vanuit een stoomtrein wil beleven breng dan een bezoek aan de Miljoenenlijn. De Miljoenenlijn is het langste museum van Limburg. Stap in voor een reis terug in de tijd en reis met de stoomtrein langs de mooiste plekjes van de Zuid-Limburgse heuvellandschap.