Familiekamer Efteling Hotel

Heb je écht eens iets te vieren? Zoek je een bijzondere overnachting voor een onvergetelijk weekendje weg? Wat is er dan leuker om na een dagje Efteling de dag af te sluiten in het sprookjesachtige Efteling Hotel. Met elkaar genieten van alle comfort en luxe van een viersterrenhotel. Het hotel ligt op loopafstand (5 minuten) van het Efteling park. Voor hotelgasten is er een speciale ingang. Na een hele dag in het park, kunnen de kids zich ook hier prima vermaken. Er is een indoor speelkasteel, een speeltuin en dagelijks entertainment.

Efteling Hotel familiekamers

Verblijf in een van de comfortkamers of een junior suite. Wil je echt uitpakken boek dan een van de 20 sprookjesachtige themasuites zoals De Vliegende Hollander, Noorderlicht suite of het Roodkapje of Doornroosje suite. Elke kamer is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen overnachting en voorzien van een televisie met verschillende Efteling-kanalen. Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek! Voor het avondeten kan je kiezen uit een heerlijk 3-gangenmenu of je kiest voor een broodje of snack in de Gelagkamer. De volgende ochtend kan je in ieder geval aansluiten voor een vorstelijk ontbijt in de Kasteelzaal.

Pinokkio’s restaurant

Wil je ‘s avonds een diner en entertainment? Boek dan op tijd je tafel in het restaurant van Pinokkio. Je wordt ontvangen door Constanzo die je gastheer is en de touwtjes stevig in handen heeft en je de heerlijkste Italiaanse gerechten voor zet zoals pizza’s, pasta’s en heerlijke toetjes. Een heerlijk à la carte diner met live entertainment. Benvenuto!

Sprookjesachtig overnachten!