Familiekamer Hotel Hof van Marken

Op 20 minuten rijden van Amsterdam ligt het prachtige eiland Marken wat sinds 1957 met het vasteland is verbonden. Tussen de karakteristieke huizen staat het hotel Hof van Marken met 7 nostalgische hotelkamers. Het hotel heeft een huiselijke sfeer met een brocante inrichting waar je je meteen helemaal thuis voelt. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de weilanden, de Markerhaven en het IJsselmeer.

Familiekamer Hotel hof van Marken

Twee van de hotelkamers zijn met elkaar verbonden en dus zeer geschikt voor gezinnen met kids als familiekamer. Alle hotelkamers beschikken over Wifi , badkamer met douche, toilet en een kluisje. Bij mooi weer kunnen hotelgasten ontbijten op het buitenterras.

Wat te doen in Marken met kids

Marken heeft een unieke sfeer met haar smalle steegjes, de haven, knusse buurtjes, de klederdracht en het weidse uitzicht over het IJsselmeer. Je kunt er heerlijk rondstruinen en fietsen door de landelijke omgeving naar nabij gelegen dorpen als Zuiderwoude, Uitdam en Durgerdam. Ook zijn de klompenmakerij en het Marker Museum een bezoek waard.

Nog een tip voor een leuk uitstapje is een boottocht naar Volendam met de Marken Express. De boottocht is een belevenis op zich en op Volendam aangekomen kan je laten fotograferen in Volendammer kostuum. Een mooi souvenir voor een heerlijk weekendje weg met de kids.

Lekker uitwaaien en genieten!