Post-Plaza hotel Leeuwarden met Kids

Getipt door vrienden, die met hun kinderen een geweldig verblijf hebben gehad in het Post-Plaza hotel, mag dit hotel niet ontbreken op Weekendje weg met Kids. In het hart van de stad Leeuwarden ligt het karakteristieke 4-sterren hotel Post-Plaza. Het hotel ligt aan de rand van het centrum en is gelegen in het oude postkantoor (nieuw) en het oude bankgebouw van Leeuwarden. Deze twee panden zijn recent, na een verbouwing van 8 maanden, aan elkaar verbonden en sindsdien beschikt het hotel nu over 82 kamers. Het hotel is omringt door kleine straatjes, grachten en ligt een straat achter de historische binnenstad. Je geniet hier dus van alle rust, maar zit toch in hartje binnenstad.

Familiekamer hotel Post-Plaza

Het Post-Plaza hotel beschikt over 1 familiekamer, dus je moet er wel tijdig bij zijn. De familiekamer heeft 4 vaste bedden, waarvan een kingsize boxspringbed en een twin boxspringbed. Het is mogelijk om een 5de bed (baby) bij te plaatsen. De familiekamer is voorzien van een luxe badkamer met regendouche. De kamer heeft koffie/thee faciliteiten, maar je kan ook even naar het Grand Café om te genieten van een lekkere lunch,borrel of diner. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. De familiekamer ligt strategisch zo goed in het hotel dat je beneden in het Grand Café nog prima bereik hebt met een babyfoon. De kamer heeft twee flatscreen televisies en er is gratis WiFi.

Wat te doen in Leeuwarden

Leeuwarden, in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa, is de hoofdstad van Friesland of Fryslân zoals de Friezen dat graag zeggen. Leeuwarden is een bruisende stad, waar je met kids veel kan ontdekken. Zeker een bezoek waard is het kidsproof Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden. Hier kan je door een onderwaterwereld lopen en proefjes doen in het waterlab.