Familiekamer Volkshotel Amsterdam

Wauw! Wat een geweldige plek om eens te overnachten. In een prachtig historisch gebouw waar voorheen de redactie van de Volkskrant was gevestigd vind je nu het Volkshotel. Het Volkshotel bevindt zich aan de Wibautstraat in Amsterdam-Oost. De bereikbaarheid van het hotel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed. Het hotel is een creatieve plek en alles behalve een standaard hotel. De naam zegt het al; het is een hotel van het volk. Iedereen is welkom in het Volkshotel. Het Volkshotel creëert ontmoetingen en de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Het hotel heeft een hip grand café, een restaurant op de bovenste etage met een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam waar ook het ontbijt wordt geserveerd.

Volkshotel Amsterdam familiekamers

Bij het boeken van een kamer moet er gekozen worden tussen een standaardkamer of een speciale kamer. Eén van de speciale kamers is genaamd de bathing bikou. Dit is geen slaapkamer met bad, maar een badkamer met bed. Maar ook de normale kamers zijn alles behalve de standaard hotelkamer. Het hotel heeft enkele drie- en vierpersoonskamer geschikt voor het hele gezin. De familiekamer ‘Mrs. Massive’ is een grote kamer met een oppervlakte van 45m2. De kamer beschikt, net als alle andere kamers, over wifi, een kluis en een badkamer met douche en föhn. Daarnaast heeft deze een TV en nog een extra badkamer met bad.

Wat te doen in Amsterdam met kids?

Amsterdam is een bruisende stad waar altijd iets te doen is voor jong en oud. Het Oosterpark ligt op 850 meter afstand en zeker bij mooi weer is het hier heerlijk toeven. Direct naast Amsterdam centraal station staat het NEMO science museum. NEMO is een interactief museum waar het draait om het ontdekken van wetenschap en technologie. Dit museum is een feest voor kinderen waar ze juist worden uitgedaagd om veel te doen en te onderzoeken.

Een super hip hotel voor een onvergetelijk weekendje weg met kids in Amsterdam.