Familiekamer hotel Arcen

Hotel Arcen ligt in het gezellige Noord-Limburg, in het centrum van het pittoreske plaatsje Arcen. Hotel Arcen is een sfeervol 3-sterren hotel. Het hotel beschikt over een groot buitenterras midden op het raadhuisplein, het hart van Arcen. Vooral in het voorjaar en de zomer is het hier een heerlijke plek om te vertoeven. Het hotel heeft een eigen modern restaurant “de Oude Hoeve” met een Frans Nederlandse keuken waar ze met verse, veelal lokale, producten werken.

Familiekamer Hotel Arcen

De familiekamers van Hotel Arcen zijn geschikt voor 4 personen en hebben een afgesloten slaapvide voor de kinderen. De kamers zijn comfortabel, sfeervol en ruim. Er is gratis internet, een royale flat screen tv, 4 box spring bedden en een badkamer met douche. Op de kamer is een koelkastje aanwezig. Altijd handig! Er is een aparte ontbijtruimte waar elke ochtend het ontbijtbuffet geserveerd wordt met lekkere streekproducten.

Wat te doen in Arcen met kids

In de omgeving van Arcen kun je genieten van fraaie wandel- en fietstochten. De Maasduinen zijn bij uitstek een geschikte plek om te genieten van de natuur, en wordt ook wel de parel aan de Maas genoemd. De schitterende kasteeltuinen van Arcen zijn ook zeker een bezoek waard. Kasteeltuinen Arcen is, met 32 hectare vol geur en kleur, een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenpark van Europa. Voor de kids is er een speciale speurtocht, een 21-holes midgetgolfbaan en bij mooi weer kunnen ze genieten van het speelstrand bij het Bergpaviljoen. Wil je er met de auto even op uit? De Duitse steden Duisburg en Mönchengladbach liggen om de hoek. Kortom meer dan genoeg te doen in Arcen.