Luxe Vakantiepark Drenthe PUUR Exloo

Vlakbij het Drentse dorpje Exloo ligt het ruim opgezette en luxe familieresort PUUR Exloo. De vrijstaande vakantiehuizen (6, 8 of 10 persoons) zijn duurzaam gebouwd met natuurlijke materialen. Puur dus. Passend bij de prachtige omgeving. De villa’s zijn luxe ingericht. Met meerdere badkamers, een sauna, wasmachine, droger en hotelfaciliteiten ontbreekt het je aan niets en kun je op en top genieten.

Vakantiepark PUUR Exloo met kinderen

PUUR Exloo grenst aan het bijzondere natuurgebied De Hondsrug, dat sinds 2013 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de omgeving van het park vind je heidevelden, veengebieden en bossen, die zich uitstekend lenen voor een mooie fietstocht of wandeling. Vanaf het familieresort loopt bijvoorbeeld het Sabeltandtijgerspoor, een speelse wandelroute (ongeveer 2 km) over heuvels uit de ijstijd, die een extra dimensie heeft door een app met games en augmented reality.

Prachtig familieresort met veel luxe voorzieningen en wellness in de vakantievilla’s.

Gasten van PUUR Exloo mogen gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel, zoals van het zwembad en de bowlingbaan. In de zomermaanden kun je voor een verfrissende duik ook naar openluchtbad De Leewal, dat vlakbij ligt. Andere uitstapjes in de buurt zijn onder andere: Kabouterland Exloo, het Hunebedcentrum, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Outdoor Belevings- en Klimpark Joytime Grolloo. Oneindig veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie of weekendje weg in alle luxe!