Avontuurlijk overnachten bij de boer

Toen onze kinderen 5 en 7 waren, zijn we een weekend bij Boerenbed geweest. Nu, bijna 10 jaar en vele weekendjes weg later, is dat weekend nog altijd een van onze topfavorieten. Hier is het echt onthaasten en vooral voor stadse kinderen gaat er een wereld open. De ruimte, het buitenleven en de dieren maken een weekend bij Boerenbed tot een unieke ervaring.

Comfortabele tenthuisjes

Bij Boerenbed verblijf je in een tenthuis (45 m2) op een boerderij. Het tenthuisje heeft stromend water, een spoeltoilet en een privédouche. Er zijn drie slaapkamers: een slaapkamer met 2-persoonsbed, een bedstee en een slaapkamer met stapelbed. Beddengoed en handdoeken liggen klaar. Alle keukenbenodigdheden als potten en pannen zijn aanwezig en koken doe je op de houtkachel, want er is geen elektriciteit. Dat betekent ’s avonds de kaarsen of olielampjes aan en genieten van elkaars gezelschap.

Boerenbed Landgoed Volenbeek
Boerenbed Landgoed Volenbeek

Voor ieder wat wils

De boerderijen van Boerenbed staan verspreid over het land en hebben allemaal een eigen specialiteit. Er zijn boerderijen in de buurt van het strand, bij het bos, met koeien, met paarden of biologische boerderijen. Wil je deze zomer toch wat verder van huis? Dan kun je ook kiezen voor een boerderij in Frankrijk bijvoorbeeld voor het echte joie de vivre.

Wil je ook samen met de kinderen het boerenleven ontdekken? ’s Ochtends verse eitjes zoeken in het kippenhok, voor de dieren zorgen, op avontuur gaan of lekker ontspannen in de hottub?