Duurzaam overnachten Plastic Huis Camping Geversduin

Camping Geversduin heeft een nieuwe, duurzame aanwinst. Het Plastic Huis. Dit huis is opgebouwd en ingericht met duurzame materialen. Voor het opwekken van energie worden zonnepanelen gebruikt. Onderdelen van het huis zijn van beach plastics gemaakt, vandaar de naam Plastic Huis. Dit plastic is gevonden tijdens een clean-up op het strand van Castricum.

Bos en duinen wisselen elkaar af

Camping Geversduin ligt nabij Castricum in het Noord-Hollands Duinreservaat, een prachtig gebied, waar bos, duin en strand elkaar afwisselen. Hier kun je heerlijk wandelen of je huurt fietsen op de camping om dit mooie gebied te ontdekken. Onderweg kun je stoppen bij een vogelkijkhut, het strand of bij Bezoekerscentrum de Hoep, waar je van alles te weten komt over de duinen en het zuiveren van water.

Noord-Hollands Duinreservaat
Fietsen in het Noord-Hollands Duinreservaat

Wil je je weekend in de natuur combineren met de stad? De historische steden Alkmaar en Haarlem liggen op minder dan een half uur rijden en zijn een bezoek meer dan waard.

Plastic Huis met binnen- én buitendouche

Het Plastic Huis heeft 2 slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inductiekookplaat, een binnen- én een buitendouche. Op de camping zijn eetgelegenheden met een ruim terras. Terwijl jij heerlijk op het terras zit, kunnen de kinderen zich uitleven in de aangrenzende speeltuin met kabelbaan, airtrampoline en allerlei klim- en klautertoestellen.

Weten wat er nog meer te doen is?