Overnachten bij het nieuwe Landal Kaap West

Landal GreenParks heeft er een gloednieuw complex bij met 18 luxe recreatie-appartementen. Het ligt op het prachtige Waddeneiland Terschelling aan de rand van het pittoreske dorp West-Terschelling.

18 luxe recreatie-appartementen

Er zijn maar liefst 10 verschillende type appartementen bij Landal Kaap West. Ze variëren in grootte tot maximaal 3 slaapkamers. Ze hebben een buitenruimte en een fantastisch uitzicht over de Waddenzee. Handig voor gezinnen met kleine kinderen is de was-/droogcombinatie en er zijn appartementen met een kinderbox, kinderstoel en aankleedkussen. Verder hebben sommige appartementen een sauna en is er een ondergrondse parkeergarage.

Vanuit je appartement wandel je zo het gezellige West-Terschelling in. Hier vind je de haven waar de veerboot aanlegt, leuke winkels, restaurants en de oudste vuurtoren van ons land, de Brandaris.

Weekendje Terschelling strand
Weekendje Terschelling

Het eiland Terschelling is het ontdekken waard. Het is een gevarieerd eiland dat je perfect per fiets kunt ontdekken. Zo kom je door knusse dorpjes, bossen en langs uitgestrekte zandstranden. Ook leuk met kinderen is een bezoek aan het Wrakkenmuseum met bijzondere vondsten uit scheepswrakken en een echt piratenschip.

Zin in een weekend Terschelling?