Positieve energie tanken tussen de tanks in Twente

Nu naar het buitenland op vakantie gaan wordt afgeraden, ook in de mei vakantie. Waarom zou je dan niet kennis gaan maken met het buitenland in Nederland? En dat kan vanaf 23 april wel op een hele bijzondere manier, tussen de bunkers op een militair vliegveld.

Een historische plek in Enschede

Tijdens de tweede wereldoorlog was Vliegveld Twente een zwaarbewaakte plek. Niet lang daarna werden de gebouwen onbruikbaar gemaakt en het landschap van vliegveld Twente opnieuw ingericht. Op het bunkerpark kwamen zwaarbeveiligde bunkers voor de opslag van munitie voor tijdens de Koude Oorlog. Tientallen jaren later is de bunkerstrip niet meer in gebruik, maar staan er nog steeds de zwaarbeveiligde bunkers, vol begroeid met groen. Een spannende omgeving met veel historische verhalen. En nu maken ze in Enschede deze historische bunkerstrip klaar voor een unieke pop-up glamping met tientallen tenten, Campground Twente! De historische setting blijft in zijn waarde, maar het geheel wordt aangekleed met hippe glamping tenten, elke avond een sfeervol foodtruck festival, een gezellige vuurplek en bijpassende activiteiten. En daarnaast een Twentse locatie midden in het groen waar je schitterend kunt wandelen en fietsen.

Lasergamen en NERF gun schieten

Het thema ‘De Koude Oorlog’ ervaar je door de bijzondere omgeving, maar ook middels bijzondere activiteiten voor het hele gezin. Op de dagen dat de kinderen vrij hebben worden er onder meer lasergame of NERF gun wedstrijden georganiseerd, de kleintjes kunnen mijnen zoeken in de zandbak en wat dacht je van de knutselen in een bunker? Het programma wordt vanzelfsprekend aangepast aan de op dat moment geldende corona maatregelen. 

Elke avond foodtrucks

Qua food kunnen gasten culinair genieten van bijvoorbeeld een luxe ontbijt en elke avond een food truck belevenis. Met voor de kids speciale kinder keuzes! Goed, gezond en heerlijk eten. Zodra de kinderen in hun lekkere glamping bed liggen, settel jij jezelf bij de vuurplek en geniet je van een kabbelend vuurtje en de rust van de omgeving. 

Good goan in Twente

Ontdek ook al het moois wat de regio Twente te bieden heeft. Want ondanks alle corona maatregelen is er buiten nog genoeg te doen voor jonge gezinnen! Op naar Twente om onmeunig te geniet’n!