Bijzonder overnachten Camping de Lakens

Als je ergens bijzonder kunt overnachten met het gezin, is het wel bij Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee. 

Deze camping staat bekend om de glimmende iconen uit de USA, de Airstream, de Retro Trailers en de Beachbus, voor een bijzondere overnachting. Daar zijn sinds dit voorjaar (2021) nieuwe eyecatchers bijgekomen.

Seacocoon

De Seacocoon is een luxe tent in de vorm van een cocon, die ideaal is voor grote gezinnen (tot 6 personen). Het heeft twee slaapkamers, een slaapvide, een complete keuken en zelfs een ligbad. De ruime veranda met hangmat maken het helemaal af.

Seacocoon camping de Lakens
Bijzonder overnachten in de Seacocoon

Beachdome

Een andere accommodatie voor grote gezinnen (2 volwassenen en 4 kinderen) is de Beachdome. Ook deze luxe tent heeft twee slaapkamers, een slaapvide, een complete keuken en een ligbad. Het uitzicht op de sterren vanuit je bed, maakt je overnachting extra speciaal. 

Maar niet alleen de accommodaties maken deze fantastische camping zo bijzonder. Het ligt ook nog eens 100 meter van het brede Noordzeestrand en middenin het natuurgebied Zuid-Kennemerland. Vanwege de ligging in het natuurgebied, is het een huisdiervrije camping, om de wilde dieren zoals de vos en het hert te beschermen. Grote kans dat je deze tegenkomt.