Weekendje Hof van Saksen met kinderen

Vakantiepark Hof van Saksen is samen met vakantiepark PUUR Exloo een van de meeste luxe vakantieparken van Landal GreenParks. Tijdens een verblijf in dit unieke familieresort is alles tot in de puntjes geregeld. Stuk voor stuk luxe accommodaties met Auping bedden, Nespresso koffiemachine en volop speelplezier voor alle leeftijden.

Eindeloos veel waterpret

Een weekendje Hof van Saksen staat garant voor eindeloos veel waterpret. Hof van Saksen heeft de grootste bandenglijbaan én langste trechterglijbaan ter wereld. Dit wil je een keer beleven. Meer dan 100 meter lange wildwaterbanen. Deze vakantie zullen de kinderen niet snel vergeten. Ook voor de ouders is er voldoende te doen en beleven. Op het park maar ook in de omgeving.

Ontdek Drenthe met kids

Ondanks dat de kids het vakantiepark waarschijnlijk niet af willen, is er in de omgeving van alles te doen en te ontdekken. Drenthe is alle dagen in het jaar een beleving. Klim- en klauterbossen, op bezoek bij de schaapsherder. Een dagje op avontuur bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Mooi weer of slecht weer. Het maakt niet uit. Er is altijd wat te doen of te beleven in Drenthe.

Culinair genieten Hof van Saksen

Een vakantie bij Hof van Saksen is genieten voor de kids maar ook voor de ouders. Heerlijk culinair genieten van een lekker lunch of een avondje uit eten met het hele gezin.