Familiekamer Strandhotel Scheveningen

Een weekendje weg aan het strand is het ultieme vakantiegevoel. Het strand is elke dag van het jaar een heerlijke plek om te vertoeven en elk seizoen heeft zijn eigen charme. Het kilometerslange strand leent zich uitstekend voor heerlijke strandwandelingen. Met je hoofd vol in de wind of bij een van de vele strandtenten genieten op het terras in de zon. Direct aan het strand ligt het Strandhotel Scheveningen. Vanuit het hotel loop je zo naar het strand, de pier en de boulevard van Scheveningen. Strandhotel Scheveningen is een gezellig familiehotel en een van de voordeligste hotels voor een weekendje weg met kinderen. Het hotel is van oorsprong een grote villa en als je hier binnenkomt zie je nog de oude Victoriaanse stijlelementen.

Strandhotel Scheveningen familiekamer

De familiekamer bevindt zich aan de zijkant van het Strandhotel. Voorheen was dit een appartement en onlangs is het verbouwd tot een familiekamer die geschikt is voor 4-6 personen. De ruime familiekamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, een stapelbed en een slaapbank en een zitgedeelte. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en je ontvangt een linnenpakket met grote en kleine handdoeken en theedoeken. De luxe van een hotel in je eigen appartement. Begin je dag met een lekker ontbijt in de eetzaal met een prachtig uitzicht op zee. In het hele hotel is gratis WiFi.

Wat te doen in Scheveningen met kids

In Scheveningen en omgeving is zoveel te zien, doen en te beleven dat je keuzes moet gaan maken. Zo kan je met de kids een bezoek brengen aan de kleinste stad van Nederland, Madurodam. Alles waar Nederland beroemd om is, is tot in het kleinste detail nagebouwd. Maar ook Sea Life Scheveningen is een feest voor kinderen. Hier staan ze oog in oog met onder andere haaien en zeeschildpadden. Een bijzonder museum bezoeken? Ga dan naar museum Beelden aan zee. Dit museum ligt in de duinen, en direct aan de boulevard van Scheveningen. Het museum is in 1994 gesticht en richt zich op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst.

Scheveningen, vier seizoenen per jaar een heerlijke plek om te vertoeven.