5 x bijzonder overnachten met kinderen

Een weekendje weg met kids is al een feest op zich. Nog specialer wordt het weekendje als je ook nog eens overnacht in een bijzondere accommodatie. Van overnachten in een luxe tent bij de boer, slapen in een boomhut of een weekendje weg in een origineel T2 Volkswagen busje.

Bijzonder overnachten met kinderen

Sinds 2009 verzamelen we als reislustig gezin de leukste plekken om met kids te overnachten en we hebben de meest bijzondere locaties op een rijtje gezet. Veel plezier met het uitzoeken van je volgende weekendje weg.

Betere boerenbed Landgoed Volenbeek

Slapen bij de boer. De kids raken er nog steeds vol van als we terugkijken naar onze weekendjes weg. Met stip in deze Top 5 bijzondere overnachtingen staat de overnachting bij het betere boerenbed landgoed Volenbeek. Heerlijk buiten, je eitje zelf halen in de schuur van de boer en als je geluk hebt uren rondhangen bij de lammetjes. Oh ja, en hoe leuk kan het zijn spelen met je eigen huurkonijn. Een ultieme bijzondere overnachting.

Lees meer over Betere boerenbed Landgoed Volenbeek

Zwerfhut op hoogte bij camping de Wije Werelt

Je eigen boomhut? Wie droomt er als kind niet van? Wat is er dan leuker om een onvergetelijk weekendje samen met je ouders te overnachten in je eigen boomhut bij Camping De Wije Werelt. De boomhutten staan op dikke boomstammen en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De zwerfhutten op hoogte zijn voorzien van verwarming, sfeerhaard, een (combi)magnetron, eigen douche en toilet.

Lees meer over de Zwerfhut op hoogte bij camping de Wije Werelt

Bed and Breakfast Binnenin Metslawier

Er zijn van die accommodaties waar je je zo thuis voelt dat je hier wel elk weekend zou willen verblijven. In Noord-Friesland vind je B&B Binnenin met 5 ruime vakantie appartementen (2 tot 6 personen) en een geweldig familiehuis (12 personen).Kom naar BinnenInn en leer loslaten! Leer je hoofd leeg te maken en te genieten en onthaasten: niks hoeven, alleen maar niets!

Lees meer over Bed and Breakfast Binnenin

Familiekamer Post Plaza Hotel Leeuwarden

Een weekendje Leeuwarden met kids? Post Plaza Hotel is een ideale locatie om zowel de stad als het mooie Friesland te ontdekken. Leeuwarden is overigens in 2018 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa.

Leeuwarden-Fryslân 2018
Een mooie gelegenheid om de stad eens echt goed te verkennen. In het hart van de stad Leeuwarden ligt het karakteristieke 4-sterren hotel Post-Plaza. Het hotel ligt aan de rand van het centrum en is gelegen in het oude postkantoor (nieuw) en het oude bankgebouw van Leeuwarden. Het hotel is omringt door kleine straatjes, grachten en ligt een straat achter de historische binnenstad. Je geniet hier dus van alle rust, maar zit toch in hartje binnenstad.

Lees meer over de familiekamer in Post Plaza Hotel Leeuwarden

Weekendje weg met kids in een Volkswagenbusje

Zie jij jezelf al achter het stuur zitten? Wie droomt er niet van? Het ultieme gevoel van vrijheid en back to the 70-ties in het wereldberoemde Volkswagenbusje die is omgebouwd als camper. Een retro-weekendje met kids in een origineel VW busje de omgeving ontdekken en kamperen. Onvergetelijk!

Lees meer over een weekendje weg met kids in een Volkswagenbusje

Mis ze niet. Wil je als eerste tips voor originele overnachtingen met kids ontvangen? Volg ons – net als 11.500 gezinnen met kids – op Facebook en laat je inspireren.