Luxe familiekamer Landgoed De Wilmersberg

Twente. Landgoed van Nederland. In Twente is van alles te doen voor een heerlijk ontspannen weekendje weg met de kids. Genieten van de mooie natuur en landschappen of shoppen en culinair genieten in de vele leuke steden en dorpen. Of je nu gaat voor een actief weekendje weg of even helemaal niets. Het kan allemaal. Net waar je zin in hebt. Twente wordt ook wel “het landgoed van Nederland” genoemd en wat is er dan leuker om in alle luxe te overnachten op landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Op het landgoed kun je naar hartenlust rennen, springen en voetballen. Of de kids nemen een heerlijke frisse duik in het zwembad. Volop genieten en écht even helemaal weg en tijd voor elkaar.

Familiekamer hotel De Wilmersberg

Het 4-sterren hotel De Wilmersberg heeft speciaal voor gezinnen 6 familiekamers. Het hotel beschikt over twee familiesuites en vier familiekamers met een tussendeur. De ruime familiesuite heeft een afsluitbaar slaapgedeelte en een woongedeelte. De kids slapen in het woongedeelte. De familiesuite heeft een luxe badkamer met whirlpool. Heerlijk genieten dus! De vier familiekamers met tussendeur is ideaal voor gezinnen met wat oudere kids en bestaat uit twee ruime landgoedkamers met een eigen balkon.

Kids rapen hun eigen eitje voor hun ontbijtje

Op het landgoed hebben Trees, Truus, Trui Kip en Hans Haan hun intrek genomen. De haan en de kippen lopen vrij rond en vinden het heerlijk om aandacht te krijgen en gevoerd te worden door de kinderen. Als ze geluk hebben vinden de kids een eitje voor hun eigen ontbijtje. Voor kinderen is dit een onvergetelijk avontuur en een heerlijk begin van de dag. De Wilmersberg is een écht kindvriendelijk hotel. Voor kinderen is er een speciaal Jonkvrouwen & Ridders kidsarrangement. De kinderen krijgen dan een leuke verrassing, verkleedspullen te leen en kunnen al lopend en speurend op het kabouterpad op zoek gaan naar een schat! In het kidsarrangement zit ook een voucher voor een twee-gangen kidsmenu en een voucher voor een lekkere ijsbeker.

Wat te doen in Twente met kids

Als je van stoer en spannend houdt ga je met het hele gezin naar het grootste klimbos van Nederland. In 2014 is AvaTarZ Nature Park bij Oldenzaal uitgeroepen tot “beste klimpark van Nederland”. In het klimbos klim je veilig en kan je kiezen uit meer dan 100 verschillende sportieve uitdagingen. Balanceren over kabels, balken en touwbruggen of aan een liaan zwaaien door de lucht. Lekker sportief er even tussen uit.

Twente! Landgoed van Nederland