Overnachten in de jungle bij Centerparcs Het Heijderbos

Wil je een weekendje weg naar de tropische jungle? Slapen tussen de exotische dieren en planten zonder uren in het vliegtuig te hoeven zitten? Top! Kom dan eens overnachten in een van de Jungle Cabana’s bij Centerparcs Het Heijderbos. Een onvergetelijk avontuur waar je overnacht aan de rand van de tropische jungle. Ontdek de watervallen, kabelbanen en touwbanenparcours. De Jungle Cabana’s hebben ieder een uniek thema en zijn van alle gemakken voorzien voor een heerlijk weekendje weg.

Centerparcs Het Heijderbos

Centerparcs Het Heijderbos ligt vlakbij Nijmegen in het noorden van Limburg midden in een bosrijke omgeving. Het park staat garant voor uren speel- en zwemplezier. In het subtropische zwemparadijs vind je een van de snelste wildwaterbanen. Het Heijderbos ligt vlakbij het Nationaal Park De Maasduinen dus als je het even wat rustiger aan wil doen kan je heerlijk op je gemak de omgeving met de fiets of al wandelend ontdekken.

De Jungle Cabana’s

De Jungle Cabana voor 4 personen is een “back to basic” kamer (27m2) met bedden met een klamboe. Je kan gebruik maken van de centrale sanitaire voorzieningen die enkel voor door de Jungle Cabana gasten gebruikt mogen worden. Je mag voor het diner je eigen spiesen samenstellen met ruime keuze verse ingrediënten en grillen in de junglekeuken. Alleen Jungle Cabana gasten hebben exclusieve toegang tot de Jungle Dome na sluitingstijd!