Weekendje Domburg – Stayokay met kids

Kunstenaars en schilders kwamen vroeger al naar deze mondaine badplaats aan de Walcherse kust. Een weekendje Domburg geeft je nieuwe energie. Wist je dat het klimaat, de gezonde lucht een heilzame werking hebben? Domburg is, samen met Cadzand, de enige Nederlandse badplaats die voldoen aan de internationale criteria van Deutsche Heilbäderverband. Als je hier niet tot rust komt :-). Domburg staat daarnaast ook bekend om zijn prachtige kustlijn en gezellige dorpskern. Je kunt hier met de kids heerlijk wandelen, fietsen en uitwaaien aan zee. Kortom alle ingrediënten om samen alleen maar tijd met elkaar door te brengen.

Familiekamer Stayokay Domburg

Stayokay Domburg “Kasteel Westhove” is één van de meest bijzondere locaties van Stayokay. Stayokay Domburg is namelijk een kasteel uit de 13de eeuw compleet met een slotgracht en torens. De familiekamers zijn gelegen in het kasteel zelf of in een van de twee koetshuizen. In het kasteel kan je heerlijk ontbijten, is er een restaurant en een bar en als je wilt kan je hier ook fietsen huren. Je hebt een mooi uitzicht over het bos en de duinen en op loopafstand van het kasteel ligt het strand, lekker om de hoek dus.

Wat te doen in Domburg met kids

Ok, eerst relaxen en genieten van het strand en de schilderachtige omgeving. En natuurlijk even een bezoekje brengen aan Zoutelande, wat sinds de hit van Blof natuurlijk ook hoog op de bucket list staat. Wil je na het ontspannen je eens flink inspannen? En zoek je wat meer avontuur? Ervaar dan de kick van het kitesurfen aan de Zeeuwse kust. Vlakbij Domburg ligt het strand van Vrouwenpolder wat ook wel wordt gezien als dé kitesurfspot van Zeeland. Vooral voor beginners is het ideaal vanwege het ondiepe en vlakke water.