Overnachten Wildlands Emmen

In Wildlands Emmen sta je oog in oog met wilde dieren, maak je een spannende jungletocht en ga je op expeditie met een trucksafari. In de nieuwe dierentuin in hartje Emmen staat ontdekken, leren, bewegen en beleven centraal. Voor de kinderen is er een overdekt speelparadijs met een piratenschip en een klimparcours. In Wildlands Emmen ontdek je nieuwe werelden en reis je samen met de kinderen door de savanne, het poolgebied en de jungle.

Weekendje Wildlands

Wil je op je gemak alles zien en beleven? Meerdere dagen de dierentuin, of de omgeving van Drenthe, ontdekken? Boek dan een weekendje weg in een hotel (met familiekamer), een vakantiepark of luxe camping.

Familiehotel ten Cate in Emmen

Hotel ten Cate heeft in totaal 53 kamers, waarvan een aantal familiekamers. Hotel ten Cate is het meest kleurrijke hotel van Nederland. Hier overnachten is al een beleving op zich. Na een dag Wildlands kan je hier relaxen en lekker uit eten in het sfeervolle restaurant.

Hotel ten Cate Emmen
Hotel ten Cate Emmen

5 sterren campingpark het Stoetenslagh

Hoe leuk is het om na een bezoek aan Wildlands te overnachten in een safaritentlodge. Zo maak je er een echt avontuurlijk en onvergetelijk weekend van. Bekijk hier de actuele prijzen en beschikbaarheid van de luxe safaritentlodge op campingpark het Stoetenslagh.

Safaritentlodge
Safaritentlodge

Center Parcs Parc Sandur

Een lang weekend Wildlands is perfect te combineren met een weekend in Parc Sandur. Op dit park zijn ook een aantal comfort accommodaties speciaal voor ouders met jonge kinderen met aangepast kindermeubilair en kinderspeelgoed en babyfaciliteiten.