Aparthotel Oranjestaete Nijmegen

Hotel Oranjestaete vind je in de oudste stad van ons land, Nijmegen. Het hotel ligt in het centrum van Nijmegen op loopafstand (1 km) van het station. Het hotel heeft in totaal 19 kamers waaronder een aantal studio’s en appartementen. Het hotel straalt veel sfeer en warmte uit en is eigentijds en modern ingericht. Het hotel bevindt zich in een karakteristiek herenhuis aan de rand van het centrum op loopafstand van vele winkels, horeca en musea.

Appartementen Hotel Oranjestaete

Genieten van de luxe van een hotel en de ruimte en faciliteiten van je eigen appartement. De appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en een koelkast. Het hotel zelf beschikt over een eigen terras en biedt voor haar gasten een bezorgdienst voor boodschappen en je mag gratis gebruik maken van de fietsen. De appartementen zijn voorzien van gratis Wifi en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Aparthotel Oronajestaete is een sfeervolle, warme plek waar je je als gast meteen thuis voelt. De eigenaren doen er ook alles aan om het de gasten naar hun zin te maken.

Wat te doen in Nijmegen met kids?

Nijmegen is een prachtige stad om door heen te slenteren. Het Waaggebouw (1916) en het stadhuis (1554) in het hart van de stad zijn bijzonder om te zien. Vanuit het centrum maak je ook zo een wandeling naar de Waalkade. Hier kun je genieten van het uitzicht in een van de vele restaurantjes en cafés. Een leuk museum voor kinderen is MuZIEum, een museum over zien en niet zien. Hier worden al je zintuigen op de proef gesteld.

Zin in een heerlijk weekendje met kids naar Nijmegen?