Bed and Breakfast CubaCasa in Den Bosch

Bed and Breakfast CubaCasa is gelegen in een prachtig klassiek pand aan de Buitenhaven 4 op loopafstand van het centrum en het station van ’s-Hertogenbosch. CubaCasa is een mix van Brabantse gezelligheid en de warme sfeer van Zuid-Amerika. Als je hier overnacht waan je je daadwerkelijk in Cuba of een ander Zuid-Amerikaans land.

CubaCasa: sfeervol, stijlvol en ongedwongen

Bed and Breakfast CubaCasa heeft vier kamers waarvan twee ruime kamers geschikt voor 4-6 personen. De B&B kamer El Sótano is geschikt voor 4 personen en de Habitación Familiar biedt ruimte voor maximaal 6 personen. De typische Zuid-Amerikaanse sfeer vind je in de inrichting overal terug. Alle kamers beschikken over een eigen douche en/of bad en toilet. Op alle kamers is ook een koelkastje aanwezig en er is gratis wifi. Het ontbijt wordt geserveerd in El Salón.

Familiekamer CubaCasa
Familiekamer CubaCasa

De sfeer is hier ongedwongen, hartelijk en warm. Een overnachting of een lekker lang weekend in CubaCasa is een beleving op zich. En als je de deur uitstapt ben je zo in het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch.

Wat te doen in de omgeving?

Als je ’s-Hertogenbosch binnenkomt trakteer jezelf dan eerst op een echte Bossche bol van Bakker Jan de Groot aan de stationsweg. ’s-Hertogenbosch is natuurlijk ook bekend om de St. Janskathedraal. Neem eens echt de tijd om naar de bijzondere beeldhouwwerken te kijken. Beklim de 43 meter hoge toren en geniet van het uitzicht. Tegenover de St. Janskathedraal op de Parade kan je daarna bijkomen en genieten van een lekkere lunch. Varend op de Binnendieze kan je op een bijzondere manier de binnenstad ontdekken.

Een weekendje overnachten in Zuid-Amerikaanse sferen? Boek dan een familiekamer bij CubaCasa.

Bekijk hier de actuele beschikbaarheid van CubaCasa