Familiehotel De Zeeuwse Kust

Familiehotel De Zeeuwse Kust in Renesse is onderdeel van een kindvriendelijk park “Strandpark De Zeeuwse Kust”. Het hotel ligt op loopafstand (zo’n 250 meter) van het strand. Als hotelgast kan je gebruik maken van alle faciliteiten van het park en genieten van heerlijk verblijf in een hotelsuite waarbij de strandbeleving centraal staat.

Hotel De Zeeuwse Kust: hotelsuites speciaal voor gezinnen

Hotel De Zeeuwse Kust heeft 40 hotelsuites die speciaal zijn ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen. Door de aparte slaapkamer in de hotelsuite kunnen de kinderen op hun eigen kamer overnachten. Er zijn hotelsuites voor 4-5 en 6 personen en er is een speciale babysuite. Het hotel bestaat uit slechts twee verdiepingen. De strandbeleving zie je terug in de inrichting van de hotelsuites en de inrichting van het hotel. De hotelsuites hebben een schuifpui naar het terras (begane grond) of het balkon (1e verdieping).

Elke hotelsuite heeft een eigen keukentje met koelkast, kookplaat en magnetron. Maar je kan ook lekker uit eten op het park of in Renesse. De badkamers zijn voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel.

Wat te doen in de omgeving?

Natuurlijk, als eerste genieten van het strand. Maar in de omgeving is ook nog voldoende te zien en te beleven zoals een bezoek aan Waterland Neeltje Jans. Hier kan je de Deltawerken zowel van binnen als van buiten bekijken en er zijn ook diversie attracties die je kunt bezoeken zoals een Orkaanmachine, 3D-film en het Moby Dick schip.

Bekijk en boek Hotel De Zeeuwse Kust