Top 4 Weekendjes weg aan Zee met Kids

De Nederlandse kust is het hele jaar door een ideale plek om een weekendje te verblijven. En met 523 kilometer aan kustlengte is er voldoende te ontdekken. Niet voor niets is de Nederlandse kust de toeristische trekpleister van Nederland. Wij vinden het zelf ook altijd heerlijk om er even tussen uit te gaan en lekker uit te waaien aan zee. En elk seizoen is er weer wat anders te beleven.

Zoek je een kindvriendelijk hotel voor een weekendje aan zee? Bekijk dan onze persoonlijke Top 4 leuke hotels voor een weekendje aan zee met het gezin. Alle hotels hebben we persoonlijk bezocht, en we delen onze ervaringen graag met je. Alle hotels zijn stuk voor stuk aanraders voor een heerlijk weekendje aan zee.

Hotel Zuiderduin

Voor de derde keer verblijven wij in dit 4* hotel, dat vrijwel aan het Noordzeestrand is gelegen aan de rand van het pittoreske centrum van het vissersdorp Egmond aan Zee. Dit grote, ruim opgezette hotel ….. lees meer over Hotel Zuiderduin.

Weekendjeweg Hotel Jan van Scorel
Weekendjeweg Hotel Jan van Scorel

Badhotel Rockanje

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, onder de rook van Rotterdam, ligt Badhotel Rockanje aan Zee. Het hotel dateert al uit de jaren ’60, maar is een aantal jaren terug gerenoveerd in de stijl van ….. lees meer over Badhotel Rockanje.

Badhotel Rockanje aan Zee
Badhotel Rockanje aan Zee

Hotel de Kamperduinen

Vlak achter de duinen bij een van de schoonste stranden van ons land ligt Amadore Grand Hotel de Kamperduinen. Het hotel ligt op het puntje van Noord-Beveland, tussen de Oosterscheldekering en het ….. Lees meer over Hotel de Kamperduinen.

Familiekamer Hotel de Kamperduinen
Familiekamer Hotel de Kamperduinen

Hotel Jan van Scorel

Na twee weken vakantie in het zonovergoten binnenland van Toscane, besluiten we nog een nachtje naar de kust te gaan en wel naar Maxima Hotels Jan van Scorel in het Hollandse Schoorl (vlakbij Alkmaar en Bergen)…… Lees meer over hotel Jan van Scorel