Familiehotel in Zuid-Limburg met ruime familiekamer

Bij familiehotel Hoeve de Plei voelt iedereen zich meteen welkom. Als je door het Zuid-Limburgse Heuvellandschap rijdt, ontdek je aan de rand van het dorpje Mechelen een statige vakwerkhoeve. Hotel Hoeve de Plei is in 1740 gebouwd en in 2004 volledig gerenoveerd tot een licht, warm en stijlvol hotel waarbij de authentieke details nog zichtbaar zijn. Een gezellig, warm familiehotel waar je je meteen thuis voelt.

Ruime familiekamer Hoeve de Plei

Hoeve de Plei heeft in totaal 17 kamers waarvan 5 suites en 2 grote familiekamers met extra veel ruimte. Eén familiekamer is geschikt voor 4 personen en in de andere familiekamer kan je met 6 personen heerlijk genieten van een weekendje weg. Slapen doe je overigens op een echt kwaliteitsbed van Hästens. Voor de (kleinere) kinderen zijn er kinderbedjes en stoeltjes aanwezig. De kamers zijn voorzien van een luxe badkamer met douche en toilet.

Wat te doen in Zuid-Limburg met kids

Zuid-Limburg is een stukje buitenland in eigen land. Als je hier bent ben je er écht even helemaal uit. Genieten van een prachtig landschap en de Bourgondische gastvrijheid. Ontdek al wandelend of fietsend de omgeving door er met het hele gezin lekker actief op uit te gaan. Wil je even terug naar de Middeleeuwen? Maak dan een spannende kasteelspeurtocht in Kasteel Hoensbroek, één van de mooiste en best bewaarde kastelen van Europa en een belevenis voor zowel jong als oud. Kasteel Hoensbroek organiseert het hele jaar door allerlei leuke evenementen, dus check de website voordat je ernaar toe gaat.

Met elkaar genieten van het mooie Zuid-Limburgse landschap.